lep je ali bih pre robusniji sat.
Najbolje je da ti pronadjes sat koji ti se svidja, pa da ga postavis ovde. Ukusi se razlikuju, pa je tako najlakse.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Videću gde mogu da probam Seiko SKX007K2 pa da idemo dalje ili da kupujem taj. Pretpostavljam da je Sense webshop znatno povoljniji od Vitanova?
Voleo bih i orient 40th ... da vidim uživo.
...ako ti se svidja 007 za koji si pitao i mozes da mu oprostis bazel (kako ti rece obruc) , dobra je kupovina i vredi svaki dinar (K izvedba) . Citizen koji si spomenuo je bolja kupovina i od Orient-a i od Seika (iz klase 5ce) .
Prema tvom opisu (sem safira koji je redak kod Seika u toj klasi, tacnije nema ga) Moj predlog ide satu =>
Seiko SRP031
Victorinox - real steel with mechanical soul
Seiko SRP031 - odlican sat -kolega ga ima i prezadovoljan je , uzivo izgleda mocno.
Mozda bi ti neki od j springs satova odgovarao ( seikov brend ) Muški satovi - J.Springs - Poklon Dućan
J.Springs BEB054
Poslednja ispravka: nele (18.12.2013. u 7:57)
Molim te reci mi koji je to momak ili kontakt posto sam i ja zagrejan za ORIENT
Odes na kupujem prodajem ukucas Orient videces clana Ivana koji prodaje nove Oriente.
Mnogo hvala
Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovoj temi i pomogli da se brzo odlučim.
Sat je večeras kupljen, krenuli smo od ovih početnih uslova i svi sem jednog su ispunjeni:
da ima čeličnu narukvicu, kvalitetniju <- o, da....
da ima crn brojčanik (ne volim da menjam navike) <- i to kakav...
da NEMA onaj obruč 10/20/30/40/50 oko stakla jer mi se to ne dopada <- tu sam se predomislio
da ima safirno staklo <- haldex je sasvim dobar
da je na akciji <- i jeste, a i K je a ne J
da se prodaje na sajtu neke domaće firme ili u radnji, ne naručujem iz inostranstva <- ljubazno i efikasno...
da može da se vidi pre kupovine <- a kako drugačije
Elem, probao sam dva sata, Seiko SKX007J2 i Citizen NP4030-58E,
da ni jedan od ta dva nije izabran išlo bi se i na probu sa Orient 40th anniversary.
Prvo da kažem utisku o satu koji nije izabran.
Citizen je jako jako solidan sat, masivan ali nenametljiv, sa ok cenom. Izgleda mnogo bolje uživo nego na slikama i vredi ga pogledati uživo. Da nije imao seiko za protivnika, možda bi i pobedio, ali nije.
Ovo je već bila ljubav na prvi pogled:
Naime, ja sam onaj stari diver's watch baziran na 6309 video još pre mnogo mnogo godina i svidjao mi se još tada. Ovaj 007 je najbliže tome, uz jako dobru cenu i jako dobar feedback od vas o satu. Težina i veličina mi se čine idealnom, izmerio sam 144gr.
Inače, ovo je skromna kolekcija koju imam kod sebe:
vidi se ko je tu kralj a onaj swatch sam dobio na poklon i nisam ga nikad ni voleo...
Što se tiče same kupovine, sve je ok i za preporuku.
Poslednja ispravka: jaksa (20.12.2013. u 22:20)
Bookmarks sajtovi