Koja je razlika izmedju ovih satova, sto se tice mehanizama, preciznosti i jos nekih stvari o kojima ja mozda i nisam cuo , dakle:
Bulova Automatic BVA Series Dual Aperture Dial 96A119 Mens Watch
Citizen NP1000-04E
i recimo ovaj, ne bas taj model, ali neki skeleton slicniji gradjaninu gore: Orient Automatic Semi Skeleton Sport CDB02004B Men's Watch
Mislim da je u toj Bulovi isti mehanizam iz Citizena
Hvala Krstine.
Slobex, u kakvim situacijama mislis nositi taj novi sat?
Za nekoga koji samo radi u kancelariju i nebavi se extremnim sportovima je potreban
skroz drugaciji sat nego za nekoga (na primjer) bravara koji ide svaki vikend na rafting.
Cao Jasmin
Mislim ga nositi po gradu, na poslu, nije rudnik niti teska metalurgija , ne mislim ga nositi na plivanju ili na moru, pa ni kada idem po prirodi - sume, planine.
Pozdrav ponovo.
Jos nisam kupio sat (da jesam pohvalio bih se ovde i naravno zahvalio jos jednom na predlozima i pomoci), a resio sam se za ovaj:
Prilog 78537
Nego, mnogo mi je kompikacija za dobavku, moze se izvesti, nego ja nemam vremena i zivaca za sve to.
A videh ovaj sat Pierre Lannier 305B123:
Prilog 78538
U njemu je Miyota mehanizam i kosta 20.990 dinara i to u mom gradu. Vidim da je skoro pa isti kao Bulova koja mi se svidja, samo jas metalna brazletna... Sat sam pogledao, i obrada je odlicna, ja nemam zamerki.
Zanima me razlike sa Bulovom 96A100, ne znam koji je mehanizan u njoj, ali ima 21 rubin, a ne mogu da nadjem koliko ima u ovom Pierre-u?
u pierreu je miyota 8250, isto sa 21 rubinom.
u bulovi mislim da je miyota 8N24.
bulova je bolji izbor, ako mene pitas...
Poslednja ispravka: sima hrabri (15.11.2013. u 0:14)
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi