Ja samo dajem moj predlog.
Ja samo dajem moj predlog.
Omega rules !!!
Orient definitivno. Originalan, upečatljiv, sveden, "in house" mehanizam.
i jos jedan glas za orient, cisto na osnovu izgleda .. definitivno ostavlja bolji utisak
Steinhart....
Prije kasnije ce ti dopizdit sat, Steinhart drzi cijenu ko franak. Za kolko ga kupis za tolko ga prodas.
Orient prodas sa 70% gubitka. Been there done that.
Orient Star koji kosta 390 € sam prodao dokraja za 170 €. Jedva
. Power reserve je super funkcija, za koju 90% ljudi osim forumasa boli cunka. Kad ga budes prodavao, naci ce ti da je isti takav prodan u Maleziji ili Ulan Batoru za manje, sto mana, "a gdje cu ga servisirat?!" ko da je auto pa ide svake godine, "njaaah nema safir, lume nije C3" i "Orient?! Koji je to k? Nesto kinesko? Logo ko na TDR cigaretama!"
....
"Eo Stajnhhart, novi je 370€, Evo ti ga za 300€"
"Moze daj."
Ako ti se Seiko najviše dopada - štekaj pare za njega.
Kolega eee je rekao najveću mudrost u svetu zaluđenika za satove i onaj koji to može car je i ja mu skidam kapu ...ali jbg kad ja rešim da kupim čukarca svrbi me džep i ako znam da ovih skoro pa pedesetak satića nikad neću sve nositi i da bi red bio da se smirim i da neki kapitalac sleti na moju ruku.......... ne biva.... sad će doleteti zelena neptunka.... šta ćeš slab karakter .....
Sin.er je 100 % u pravu ali samo ako se satovima baviš sa komercijalne strane tj ako ga kupuješ sa namerom da ga kasnije prodaš u suprotnom uzećeš ono što ti je lepše i srcu draže ...uostalom ti ćeš ga nositi..... meni je posle svega i svih satova koje imam najdraži i najduže na ruci plavi građanin diver (sramota me je da napišem koliko sam platio za njega)
Ma ja to samo iz iskustva . Na kraju uvek kupim i skuplji (naglasak na i). I naravno, uvek prsnem kod prodaje
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Naručen crni Orient Triton za 358€. Dvoumio sam se između boja i izabrao crni jer je 50 evra jeftiniji. U posed sata ću doću krajem jula, pa šaljem slike i utiske tad. Hvala na pomoći svima!
Cestitke na satu.
Vidices kasnije .
Bookmarks sajtovi