Tragam za satom koji bi bio "klasičnija" varijanta. Nikad ne nosim odela, niti se lickam nešto preterano, ali umem tu i tamo da obučem normalnu crnu košulju i pantalone koje nisu army style
E, pa u takvim situacijama, Monster štrči kao blesav, iako nosim generalno dosta nakita (za muškarca). Već neko vreme sam ubeđen da bi trebalo da pazarim ovo:
Orient Classic Automatic FEVAF004BH Mens Watch
Ali sam onda naleteo i na ovo:
Seiko 5 Sports Automatic SNZH71K1 SNZH71 SNZH71K Mens Watch
...i sad apsolutno nisam više pametan. Cene su približno iste, i smatram da su oba veoma dobra kupovina za te novce.
Orient mi je malo previše klasičan i tu bih morao da investiram u neki malo savremeniji kaiš koji bi ga doveo na za mene prihvatljivu ravan.
S druge strane, Seiko je otprilike baš ono što bih ja nazvao "smirenijim" ili "klasičnijim" satom, koliko god to nekome možda čudno izgledalo.
Jednostavno prezirem klasičan koncept elegancije, ne nosim upeglane pantalone, sakoe, cokula je jedina cipela koju priznajem, itd.... Ali opet, privlači me oblik Orienta, i nekako dosta veće mi se čini da izgleda na ruci (barem koliko vidim po slikama, još nisam stigao da ga potražim uživo u nekoj radnji).
Pomagajte....svako mišljenje je dobrodošlo.
Bookmarks sajtovi