@GIGA01 Mislim da može da se nađe još par satova koji podsećaju oblikom. Ali to će možda neko drugi bolje znati da ti kaže.
Inače, kao što si mogao da vidiš, Parnis i Getat kućišta su skoro identičnog dizajna kao kod originala. Getat kućišta mi deluju kvalitetnija. Čak na Getat sajtu ima poređenje sa Parnis kućište (old vs. new case).
Moram te odmah upozoriti da isporuka sata preko Getat može da traje jako dugo. Možeš pročitati i iskustva ljudi na WUS-u. Evo npr. ja sam naručio novi sat pre 15-ak dana, izvršio uplatu, i sat mi još nije poslat. Dodatni problem je što mi niko ne ogovara na moje mail-ove. Jedina dobra stvar je što sam platio preko Paypal-a, pa mogu pokrenuti "dispute", i na taj način povratiti pare nazad. Kako je 175$ u pitanju, odlučio sam da mu im dam još malo fore... Tako da ću uskoro moći da ti prenesem svoje iskustvo.
Srećom, dok pišem ovo, ruku mi krasi drugi luminor style sat!
@Milan Znaš da ja nikada ne bih savetovao nekoga da uradi nešto što ni sam ne bih uradio. Naravno, nije da savetujem ljude da daju 200, 300 ili 500 evra za nov 6497, već samo kažem da je to subjektivna stvar - da li se to isplati ili ne.
A što se tiče "presađivanja" i da li je to greh ili ne, možemo u nekoj drugoj temi.
Bookmarks sajtovi