Pored Mini Fiddy-a koji sam prikazao u ovoj temi (kupljen preko Wus-a), naručio sam i jedan direktno od Getat-a. Naručen je 06.10.2015. godine.
Prošlo je više od mesec dana, i nisam dobio nikakav odgovor od prodavca da li je sat poslat itd. Naravno, poslao sam barem 5 upita.
Na kraju sam pokrenuo Paypal dispute, kao način da povratim svoje pare. Ni preko paypal-a nije ništa odgovorio.
Zato budite pažljivi ukoliko naručujete sat sa GETAT WATCH CO. - pilot watch, marina watch, 6497 6498 movement,Custom made watch, Case set, Watch acessories
Pozdrav
Срђо, Гетату је такво понашање заштитни знак.
Evo mali update.
Uspešno sam dobio pare nazad preko PayPal-a. A pored toga sam dobio i obaveštenje od Getat-a da je sat poslat!
U svakom slučaju, broj za praćenje pošiljke koji mi je poslao Getat ne funkcioniše. Videćemo šta će se desiti sledeće...
da li je sat stigao Srdjane kakva su iskustva?Cekam tvoj komentar pa da se i ja upustim u narucivanje jednog...
usput dobio sam ponudu za ovaj sat ali ne znam ni sam da li da se odlucim za njega...evo link:
unutra je miyota mehanizam i cijena cca. 60e
RUČNI SAT LUMINOR PANERAI automatic - Nakit i Satovi - Ručni Satovi - Zenica - OLX.ba
^ Nemoj
Hommage je po meni ok, ali replika nikako!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Samo da potvrdim da mi ništa još uvek nije stiglo, a iskreno verujem i da neće. Broj za praćenje ne funkcioniše, i pretpostavljam da je lažan.
Ja se više neću upuštati u kupovinu bilo čega preko Getat-ovog sajta.
Pozdrav
S obzirom da je getat otpao idemo dalje...neko nesto za preporuciti?I ovsj moj sa linka otpada
Bookmarks sajtovi