Prvo, pozdrav svima! Sasvim slučajno sam naišao na ovaj forum, i mogu vam reći da sam posle trodnevnog, nasumičnog prelistavanja i čitanja, prosto fasciniran poznavanjem i predanošću sa kojom mnogi od vas, posebno moderatori, prilaze tematici vezanoj za satove. To je i bio razlog da se ovde registrujem. Ja nisam poznavalac, čak mi je teško uz vas nazvati se i ljubiteljem satova, jer i to podrazumeva bar neko poznavanje onoga što volimo. Jednostavno, uvek sam voleo i nosio satove sa sportsko-ronilačkim obeležjem, srednjeg cenovnog ranga.
Sad počinjem da razmišljam o kupovini novog, a ovaj koji trenutno nosim prikazaću vam, ali pre toga moram da vas pitam kako se fotografije koje sam snimim unose u temu? Pošto me vizuelno okruženje i logistika ovog sajta jako podsećaju na Dizajn zonu, na kojoj sam već dugo član kao fotograf, pretpostavljem da se fotografije unose preko hosting Photobucket sajta, ako je tako, koji kod treba kopirati? Drugo pitanje vezano je za jedno moje razočarenje. Naime, vidim da ovde, na forumu, vlada vrlo negativno raspoloženje prema Fossil satovima među kojima sam našao nekoliko modela koji mi se sviđaju. Uputite me na neki link na kojem je o njima iscrpnije pisano.
Bookmarks sajtovi