Ma Orise sa KP nikako !!! ...pored dobrog izbora novih satova, koje su ti već predložili (nele). Bar ih ja nebi uzeo u razmatranje...
@milanche: Jel to onaj WUS projekat? Moracu da vidim to kad pristigne :-)
Sto, bre backa? :-) Posto imam vremena (pare nemam, ali ih ocekujem) mogu lagano da razmatram za i protiv svakog predloga. Ko ''brain storming'', nema glupog predloga, sve uzimamo u obzir i mozda neka iskra zapali varnicu
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma daleko od toga da mi se ti Oris modeli ne svidjaju, već mi se ne svidja prodavnica KP za ozbiljniju kupovinu !
Kad ti se već ne žuri, možda izleti i neki lep komad od članova foruma ! Jesi li video kakav Darvil izlete od Sime hrabrog ! Lepota živa... mislim da je otišao kod Neše, ali nisam siguran. Za te vintage primerke dosta može pomoći sima hrabri... ne mislim da proda , nego i da posavetuje...
Poslednja ispravka: backarelli (17.3.2012. u 21:44)
Bejah danas na skupstini Sve mi Nesa rekao u vezi vintidza. Kako stoje stvari, za ovaj budzet moze da uleti i vintidz i neki novi
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Samo lagano Neša je ,takodje, VRH lik za "treći glas" !
Ma znam za nove, ali da i oni budu u vintage fazonu... Ej, zaboravih ti reći... video sam onaj Citizen uživo ,što ga je nele postavio za predlog ! (Citizen NP1000-04E ) ...nešto i ne volim skeleton modele, ali kad sam uzeo u ruku ovaj model, odlepio sam na izgled sata i kvalitet. Ako budeš prošetao do radnje, samo probaj ovaj Citizen, čisto da vidiš kako uživo izgleda. Slike sa neta sa uživo izgledom, veze sa vezom nemaju. Odličan sat, ali odličan... samo, svi imaju svoj ukus, pa eto, ti samo vidi uživo...
A gde si video taj satic, ako nije tajna
Ne volim ni ja skeletone ako nemaju sta konkretno da pokazu (npr. turbijon).
Glupo zvuci, ali mi nekako Citizen i paradni sat ne idu zajedno. Neprirodno mi izgleda ime na takvom satu....
Uuuuufffff ,to "Citizen" pristaje i te kako... pa pazi ovako, pošto sam i ja bolestan i lud za satovima, zverlam ljudima u zglobove k`o iz Laze da sam izašao... dodje šleperista da istovarim neke viljuškare. Vidim ja neka munja na njegovoj ruci, te ga zamolih da mi da da pogledam. Kaže on, dobio ga na poklon, a ja ovako krezav, nakveljio se i rekao mu kad poželi da ga proda ,da mi se javi ! Nakvelji se i on i kaže "eh , ma nema šanse, poklon je..."
E sad... taj model ima u Sense prodavnicama, te ga tamo možeš videti uživo. Nazovi Sense i pitaj u kojoj radnji ga možeš pogledati, pa kad te put nanese, odeš i vidiš... cifra malo jača, ali po meni, vredi svaki dinar.
Citizen NP1000-04E
Vidis nije mi ni palo na pamet da pogledam u Sensu
Jesam gled'o Citizen tamo al' Najthoka... Opet ti kazem, glupo je ali elegantan sat sa seikovim imenom mi deluje ''prirodno'', a sa sitizenovim, ''neprirodno'', ludak....
Ih, izgleda da smo svi za ''Lazu''. I ja zveram ljudima u rucne zglobove
(raspisasmo se ovde ''of topik'', mozda nekom drugom zatreba ova tema)
Bookmarks sajtovi