Jel vodio na klopu da casti sto je tako jeftino prosao? :-D
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Jel vodio na klopu da casti sto je tako jeftino prosao? :-D
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ajde??!!!
Drugari dobro jutru,
da li neko mozda zna ovog prodavca sa kupujemprodajem
https://www.kupujemprodajem.com/Citi...htm?filter_id=
Svidja mi se ovaj sat od njega ali ne znam da li je original. Imam slike poklopca sa serijskim brojevima ali ne znam gde da proverim to.
Nema garanciju ni racun za njega, vidim da je prodao dosta satovo i da ih dosta i ima u ponudi.
Ako mozete da mi pomognete, mozda jos nekog bude interesovalo ovo.
Pozdrav
koliko je meni poznato, uglavnom se ne rade replike ovih radio controled i ostalih komplikovanih sisitema. ako sve na satu radi trebalo bi da je original. i ovaj lume deluje originalno (obicno stave jeftin). taj lik mislim da dovlaci satove sa brodova na kojima radi on ili neki njegov prijatelj. cena ovog sata u jomashopu na primer je ~300usd.
Pa on kaze da donosi sa brodova, ali satovi nisu novi ima tragova koriscenja na narukvici recimo. Pa mi nije jasno kako sa kruzera donose polovne satove :-)
JomaShop je ok, ali ja ne znam da li bih smeo da se upustam u to. 300usd je sat i 50usd je postarina, carina i pdv 28% izadje 430 usd odprilike.
Na amazon.de je oko 490e sa dostavom za Austriju, tako da ova njegova cena od 220e deluje normalno za polovan sat.
Ne znam u pm!
..ja znam Ivan dobro, vec sam kupovao od njega vise puta a i on od mene. Licno sam ga upoznao i skroz ok momak. Slobodno trguj s njim ako se nadjete u ceni....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala ti druze puno!
Ne volem ja da se cenkam, samo sam ga zamolio za opciju da sat vratim o svom trosku ako mi ne odgovara. Cekam odgovor, pa cu podeliti sa vam iskustva. Zatrebace nekom neiskusnom kao sto sam ja :-)
Voli zato on da se cenka ali original je sat
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Kupio sam jednom sat od njega, nemas sta da brines...
Bookmarks sajtovi