Na oglasu za taj sat pise da je sat kopija,
jos pise i neko suludo objasnjenje da je sastavljen od 40% originalnog sata.
Na oglasu za taj sat pise da je sat kopija,
jos pise i neko suludo objasnjenje da je sastavljen od 40% originalnog sata.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ma prica je kao da mora staviti da je kopija da ga ne tuže drugi i da ne upada u oči...
Ma prevarant, beži od toga. Originalni IWC svakako da ne košta koliko piše na oglasu, a za objašnjenje da mora da stavi kako je kopija da ga drugi ne tuže nemam reči.
Ono što hoćeš da kupiš košta mnogo više od toga i ne kupuje se od anonimnih vucibatina sa sajta koji okuplja iste takve.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pošto ovo polako postaje redovna pojava ja bi da pojavu prokomentarišem a ne sam sat. Zašto se postavlja jedno te isto pitanje u tri različite teme u roku od jedne minute?
Kako prepoznati kopije (replike) satova
Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini
Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!
Pre neki dan je Inspektor Draguljče postavio pitanje za dva Seika u tri teme (od koje je jednu otvorio baš za ta dva Seika) i to u roku od recimo sat vremena. Moje pitanje je bilo gde gori inspektore? Wooferu ti si još bolji, ti postaviš isto pitanje (po copy-paste principu) u tri teme u roku od minute. I za tebe imam isto pitanje. Gde gori?
Razumem da je sat koji te interesuje na prodaju i da ćeš možda propustiti priliku ali nije rešenje zatrpavati forum sa jednim te istim pitanjem u tako neverovatno kratkom roku (u pitanju je jedna minuta). Postavi pitanje i sačekaj odgovor. Ako za 24 sata ne dobiješ odgovor, u toj istoj temi zamoli ponovo za pomoć. Eventualno ako ni tada ne dobiješ odgovor postavi u toj istoj temi upit ili napiši "Bump" čisto da skreneš pažnju forumaša. Ako ni tada ne stigne odgovor to najverovatnije znači da niko ne zna odgovor.
Takođe kada postavljaš pitanje da li je ovaj sat orginal, postavi više fotki a ne dve skoro identične, postavi link, ako znaš još neku informaciju o satu pruži je. Pomozi da bi ti se pomoglo. Olakšaj onim koji bi da pomognu da ne guglaju i ne tumaraju po internetu.
...
Poslednja ispravka: skydrummer (26.12.2017. u 15:43)
Ne shvatam kakva je to priča.
Sat ili je kopija ili nije.
Niko te ne tuži ako prodaješ original.
Ovaj sat je kopija a tip koji prodaje je ,očigledno, vaćaroš.
Edit-Eto,dok otkucah i Neša upade
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Istovetna pitanja su izbrisana, a Wooferu izričem javnu opomenu zbog spamovanja.
Poslednja ispravka: Neša (26.12.2017. u 16:07)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Opomena prihvacena
Ziva istina, pre desetak godina tip na Zelenjaku prodaje satove na kartonskoj kutiji za 200 din. Udario reklamu na sav glas, Seiko 5, Seiko 5... Pitam ga "jel original"? Dobijam potvrdan odgovor ;-)
On: ajde, samo 200 dinara...
Ja: skupo, jel moze za 150?
On: ne moze!!! Pa, de si ti video seiko 5 za 150 dinara??? ;-)
Covek pravi poznavalac i ljubitelj!!!
Poslednja ispravka: Neša (31.12.2017. u 18:35) Razlog: Način izražavanja
Pozdrav i srecni praznici!
Zanima me ima li neko iskustva sa kupovinom casio edifice satova na kp sa cenom oko 80 evra, neko kaze da su ultimat replike, neko tvrdi da su originali, kod jednog prodavca nekoliko modela imaju isti modul 5147, evo konkretno jedan link
https://www.kupujemprodajem.com/mess...d=MTA3NDMxMjUw
mozda je ovo bolji link
https://www.kupujemprodajem.com/sear...words%5D=casio
Poslednja ispravka: VLADAN P (8.1.2018. u 12:25)
Ima li koga 😀
Bookmarks sajtovi