Odgovorili su mi i traze dokaz da su satovi kopije. Ja sam im ukazao na nekoliko ociglednih detalja pa cemo videti. Smatram da svi treba da daju svoj doprinos u granicama mogucnosti kako neko ne bi bio prevaren
Odgovorili su mi i traze dokaz da su satovi kopije. Ja sam im ukazao na nekoliko ociglednih detalja pa cemo videti. Smatram da svi treba da daju svoj doprinos u granicama mogucnosti kako neko ne bi bio prevaren
Ako je tako, ne zvuči loše i voleo bih da uspeš. Ipak, baš me zanima zašto ne reaguju kod mnogih oglasa gde piše da je replika, a o roleksima za 20 evra da i ne govorimo.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Baš sam pomislio isto što i Neša. Prave se nevešti a sajt pun kopija, do te mere pun da prodavci slobodno naglase da prodaju kopije.
Ne znam samo kakav su dokaz mogli tražiti, nisi sudski veštak. Nego to je čisto da se ispuni forma.
Po meni nema niceg loseg ako neko napise da prodaje kopiju, problem je kada garantuje da prodaje original a jasno je da je u pitanju kopija
Prodaja kopija u bilo kojem obliku krši najmanje 6 trenutno važećih zakona, od zakona o zaštiti autorskih prava do zakona o obveznim odnosima i zakona o carini. Sama proizvodnja conterfeit robe je ilegalni posao u rangu proizvodnje i distribucije narkotika. Tako da ti baš ne drži priča vodu..
Iskreno meni kao proizvođaču ne bi bilo nimalo drago da se na tržištu pojavi fejk Vintage Circus majica ili suknja po manjoj cijeni. U biti najvjerojatnije ću sa proširenjem proizvodnje morati zaštititi ime i vizual brenda. Možda ti se to čini smiješno ali tako je...
U pravilniku lepo piše da je zabranjeno pozitivno govoriti o replikama, mada se slažem da je dobro ako neko to naglasi jer policija dobija priznanje na tacni, pa ološ može lako da završi na sudu. Pošto se polako otvaraju pristupna poglavlja za ulayak u EU biće mi veoma drago kada kazne počnu da pljušte iz vedra neba dok će ološ morati i gaće da preda izvršiteljima.
Apsolutno se slazem sa svim iznetim i nemam niti jedan pozitivan komentar o kopijama niti bi ih ikad kupio ali samo sam hteo da kazem da je korektno ako neko napise da prodaje kopiju, bar nema prevare ...
Naravno, samo sam ono napisao zbog nekih drugih članova. Ti svakako zaslužuješ poštovanje zbog želje da prijaviš prevaranta.
Da obavestim clanove foruma koji prate ovu temu da je sporan oglas obrisan i prodavac opomenut. Danas mi je stigla poruka od administracije sa sajta kp
Svaka čast na trudu i čestitke na ovoj maloj ali značajnoj pobedi
Bookmarks sajtovi