To je lošiji deo familije
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
To je lošiji deo familije
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Da li je neko imao iskustva sa Carllom sa kp?
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
Ok prodavac,vrlo ljubazan covek.
Prvi put pisem na forumu tako nemoj te sto zamjeriti.Narucio sam casi ef521sd1av.preko neta iz Podgorice cuo sam se sa dobavljacem kaze da je orginal kosta 120e dobijam garanciju 1godinu.Sat cu prvo da vidim pa dajem pare.Treba mi vasa pomoc kako da provjerim dali je orginal kao sto tvrdi.Unapred zahvalan.
Sasparila
Ne možeš ti baš puno samostalno da proveriš.
Možeš uporediti generalno izgled i rad pojedinih funkcija sa takvim satom na klipovima YouTub-a.
Jedini siguran način je da proveru obavi časovničar kome su ti satovi poznati.
Ako si iz Beograda možeš da vidiš sa -
Servis - časovničar
Čumićevo sokače lok.27
Radnim danima: 10-19h
Subotom: 10-16h
Telefon: 011/3239331
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Taj sat ima retrogradni kronograf. To je malo teže replicirati.
Hvala na pomoci.Jest da neznam sta znaci retrogradni ali super je znati da ga je teze replicirati
Pozdrav za sve ucesnike foruma. Radi se o satu kojeg bi trebao pogledati prekosutra. Covjek ga cijeni 1500e, malo je cijena mozda preniska i zato sumnjam da nije org, Treba da predjem nekih 300 kilometara da bih pogledao sat, jako bi mi pomoglo ako bi neko mogao da prepozna da li se radi o kopiji. izbjegao bi svo to maltretiranje sa putom. Slike nisu bas najbolje ali to je jedino sto imam. Hvala vam unaprijed.
Ako se ne razumeš dovoljno,obavezno povedi nekoga,ko može da ga proceni,jer veruj mi ima tako urađenih kopija,da mora bukvalno da se otvori sat,da bi se ustanovilo da li je original ili ne.Ovako preko slike procena je opasna.Lako se pogreši,a i 300 km nije "tu preko puta" da bi se tako olako prešlo preko toga.
Ovako preko slike mi deluje kao kopija,a i cena to pokazuje,jer taj model kad je original nećeš naći ispod 5.000-6.000 € .
Omega rules !!!
Ako se tvoj prodavac složi da ga odnesete kod ovlašćenog zastupnika/servisera o tvom trošku možda bih i poverovao.Ako se ne složi, nemoj ni da kreces
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Bookmarks sajtovi