Mehanizam iz dzepnog sata je ubacen u kuciste rucnog sata. Sto bi u oglasima rekli konverzija. Isto se radi sa Unitas navijacima, kineskim verzijama Unitasa, Molnijama itd.
Da li je mehanizam orginal, nisam siguran. Nigde ne vidim serijski broj. U svakom slucaju bio bih oprezan.
U pitanju je konverzija dzepne omege (Omega 19''', lepine). Iako nemam nista protiv konverzija, meni se ova iskreno ne svidja. Mehanizam je oslabljen, vidi se da je obradjivan da se dobije tzv. ''skeleton'' izgled. U principu, ako ti se svidja, kupices ..... nadam se da nije preskup? Konverzije i nemaju bas neku kolekcionarsku vrednost.
Mogao bih ga dobiti za 800e. Ne svidja mi se sto je žut- zlatan. Vaše mišljenje da li vrijedi te pare?
Ne.
Omega rules !!!
Nema na čemu.
Omega rules !!!
Vladimire hvala , mogu reci da zahvaljujući vama puno znanja lezi u ovom forumu.
Jeste li ikad razmišljali o nekakvom seminaru ili čak nešto vise. Ja bi od srca volio da postoji mogućnost ubrzanog kursa casovnicarstva, npr. jedan mjesec. Cisto da mogu kući malo da se igram sa satovima. Sad ih uglavnom razvaljujem ali mi stvarno hrani dušu dok se igram sa tim sitnim djelovima. Poslije stresnog dana to mi dodje kao terapija.
Ivke veruj mi, sve sto ti je neophodno je internet, youtube i znanje engleskog. Svasta se moze nauciti.
Bookmarks sajtovi