Znam, nije mi problem da uzmem u radnji, samo nema sa narukvicom koju zelim. Gde si u Podgorici uzeo taj sat? Ako budem tamo da uzmem
Znam, nije mi problem da uzmem u radnji, samo nema sa narukvicom koju zelim. Gde si u Podgorici uzeo taj sat? Ako budem tamo da uzmem
Leandro je ovlašćeni za Tissot. Ulica Slobode.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Dragi prijatelji, pozdrav. Tek sam se učlanio, a već se usudjujem da pitam. Da li bi neko prokomentarisao ovog prodavca:
https://www.kupujemprodajem.com/sear...BEi&dummy=name
Takodje, zanima me i šta znače oznake WAY 2010 ili 2012, 201A....itd...
Beskrajno sam zahvalan, unapred.
Čovek kupio na ebay od prodavca iz Nemačke fejk Bambino Open Heart za 90€. Treba paziti
A ovako bi trebao mehanizam F6T22 da izgleda:
Naleteo na ovo, ubeđen sam da je prevara. Šta vi mislite?
Blue Angels World Chronograph Atomic Timekeeping Watch (outsetline.com)
Pozdrav svima naleteo sam na oglas za prodaju Panerai Luminor Marina. Zanimalo me da vise saznam o njemu i primetio sam da je jako puno saveta da se sat ne kupuje bez papira i kutije. Jedan od ociglednih znakova da je sat kopija je naziv na mehanizmu OFFICINE PANERAI koji treba da bude uradjen rodijumom ili slicno, da dobije prelivanje boja kao i srafovi mehanizma, a kod kopija to ne moze da se postigne vec se redovno ofarba i plava boja je identicna iz svih uglova. Kod originala sa boka kad se gleda treba da preliva na sivu ili crnu.
Evo kako kod ovog konkretnog primerka izgleda
A evo fotografije originala koji je slikan direktno al se opet vidi da naziv ima dva i vise tona boje, ima blago prelivanje
Ja bih voleo da gresim, i da me neko ispravi al oprez nikad nije na odmet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preko slika je teško utvrditi tako nešto, jer ima tako dobrih kopija nekih satova, da ne mogu ni svi časovničari to da uvide. U svakom slučaju, ne bih kupovao takav sat, koji me dovodi u sumnju, a bez provere proverenog časovničara.
Omega rules !!!
Vidi, ja bih najvise voleo da gresim i da je ovo zaista original sat, zato sto je primamljiva cena i popularan model koji je obozavan kod ljubitelja Panerai
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mene ovo unutra neodoljivo podseca na kineski St-36 klon Unitasa. Da ne filozofiram vise, ovakvi satovi se pre kupovine prvo provere kod casovnicara zarad potvrde originalnosti.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
...
@mihajlons
samo slike u oglasu pogledaj ponovo i bez opčinjenosti 'dobrom ponudom'...
Bookmarks sajtovi