Sve sam video, nisam se zaleteo. Naravno uvek prvo provera, saveti na netu. Uvek bi isla provera kod casovnicara. Ovo je samo nesto sto sam zeleo da podelim sa vama i dobijem neku povratnu korisnu informaciju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve sam video, nisam se zaleteo. Naravno uvek prvo provera, saveti na netu. Uvek bi isla provera kod casovnicara. Ovo je samo nesto sto sam zeleo da podelim sa vama i dobijem neku povratnu korisnu informaciju.
Koliko videh taj sat je okacen od strane jednog od najvecih prodavaca na KP, preko 700 ocena.
Nista vise nije sigurno.
Vidi, nije problem, mozda covek jednostavno ne poznaje taj brend i preprodaje. Al onda okacis slike iz svih uglova pa ako neko drugi provali, sta sad. Nije strasno. Neces kupiti i cao. Nego je problem sto ni on nece da okaci fotografiju mehanizma gde se najlakse moze utvrditi da li je original ili ne, sto baca sumnju na prodavca da svesno krije mehanizam. Svako normalan bi na oglase okacio najlepsi deo sata koji postoji, open back, mehanizam na izvolte, svako da padne na dupe kad ga vidi. Al on svesno krije taj deo sata da se ne vidi. Sto znaci da zna da sat nije oroginal i samim tim to jako nije u redu. Ja nisam hteo da kacim oglas, da ne bude da prozivam, al ovog prodavca ja bih ili izbegavao ili proverio svaki sat kod svog casovnicara
Ima smisla to što govoriš, kažem samo da očigledno ništa više nije merilo.
U svakom slučaju ne verujem da bi iko dao toliko novca bez nalaženja kod časovničara.
Nije kupovina ali jeste prodaja. Samo delim iskustvo kolege iz HR. Pojavili se prevaranti koji se predstavljaju kao kupci satova. Fora je sto kao izvrse uplatu pa vi morate da se registrujete i unesete podatke sa svoje kartice. Naravno:
Opasnost broj 1: sajt moze biti zarazen virusom ili crvom
Opasnost broj 2: predajete im na izvolte podatke s kartice koje mogu da zloupotrebe
Ja zaista ne znam dokle ce prodavati ove kopije Seiko Sporture!?
https://www.kupujemprodajem.com/naki...glas/122324529
Ako se pitate drage kolege kako znam, pogledajte slovo S kako je iskrivljeno u natpisu Seiko na ciferu. Drugo, font je uzi nego sto je kod originala.
Cena prava sitnica samo 36.000dinara!?
Nije mi jasno da li ljudi to nesvesno rade ili znaju pa je onda rec o klasicnoj prevari.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
U Oglasu piše da ima i papire ali nigde se ne vidi na slikama. A i realno ako je sat kopija, i papiri su kopija. Iz tog razloga satove kupujem u Prodavnicama i ako su dosta skuplji nego na KP. Al bar mirne duše spavam
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Iz nekog razloga, taj Seiko logo nikako da iskopiraju kako treba. Obicno se vidi iz aviona da je nesto pogresno
i ja bi rekao da je Feiko, a i da nije, ne bi od ovakvih tekstopisaca kupovao nista, nevezano za cenu i 297 pozitivnih ocena na kp
Uopste ovde ne bih pricao ako jeste, ako nije. Jednostavno nije. Prva slika je izgled poklopca originala, na drugom sa KP
Iskrivljeno S:
Kao i kinez kais sa neodgovarajucim fontom Seiko:
Cesto sam uveravao sebe da se rade samo kopije poznatih swiss brendova, jer na kopijama Seika nema zarade, ocigledno sam pogresio...
Bookmarks sajtovi