Pa isto kao sto je onaj brzinski sklonio Panerai sa oglasa
Ide mi ovo uklanjanje oglasa sa KP
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa isto kao sto je onaj brzinski sklonio Panerai sa oglasa
Ide mi ovo uklanjanje oglasa sa KP
Ili prodavac prati ovaj forum, pa kad je provaljen brže bolje da izbriše oglas.
Omega rules !!!
Mihajlo, navućičeš ekipu prevaranata sa kp na sebe ako ih još budeš javno ofirao.
Omega rules !!!
Ja sam igrom slučaja prodavao neki stari telefon, i čovek mi ponudi zamenu, ja odgovorim da nisam zainteresovan, nakon čega mi čovek napiše, okej možemo bar da se ocenimo. Nakon čega ostajem zgrožen. Mislim da je to način na koje se skupljaju "pozitivne" ocene.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
KP je odavno postao oaza prevaranata. I to treba reci. Posteni prodavci se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Ja sam prosle godine kupio Pogue sa KP-a, od prodavca koji ima isto veliki broj pozitivnih ocena. Na pitanje da li je sat ispravan i da li sve radi na njemu, dobio sam potvrdan odgovor, da bi po prijemu sata video da je prodavac cekao da zaustavi stopericu kada su sekundare stale na 12 i tako mi poslao sat. Pri resetovanju, jedna je stala na 10, druga na 50. Na pitanje sto mi nije rekao da sat ne resetuje kako treba, covek se pravio lud, kaze kod mene je sat bio ispravan. Nebitno, posto nisam u Srbiji, a svaki sat koji ostavljam sebi obavezno servisiram i kazaljke svakako idu dole prilikom servisa, nisam hteo da se cimam i da vracam isti. Ali da ljudi pokusavaju svakakve lomove da uvale na razlicite nacine, to stoji. Razumem ja i krizu i sve, ali .....
Poslednja ispravka: Vladimir Pejakovic (20.9.2021. u 17:06)
Pozitivne ocene se vrlo lako skupljaju, jednostavno mozes bilo kakvu glupost da okacis. Ja sad okacim genericnu sliku sa interneta da prodajem odredjeni sat. Jai ti razmenimo dve poruke, otkljucava se opcija ocenjivanja na sajtu i samim tim se vrsi ocena a sat nikad nije ni postojao a mi zvanicno obavili trgovinu. I tako mogu oni svaki dan po 50 ocena da nakupe i jos da otvaraju kvazi naloge.
Zato dogovor preko KP, placanje kod casovnicara. Ili naravno novo
Тачно је да се позитивне оцене могу лако набавити. али права слика о продавцу су негативне оцене ако их има. Него управо сам купио аждају (за моје прилике), кад дођем кући шаљем слике!
послато са sm-g780g помоћу тапатока
Bookmarks sajtovi