700e, longines hydroconquest automatic ceramic, ne znam starost nije pisalo.
700e, longines hydroconquest automatic ceramic, ne znam starost nije pisalo.
Ako je bio aktuelni keramik model onda je 700€ bila jako dobra cena. Ja sam imao sivog na kaucuku i platio ga bagatelnih 650€ (slucajno naleteo na nemackom oglasniku i odma odreagovao), ali kako mi se nije dopadao posle nekog vremena prodao sam ga dalje, ali za 920€. I to bez vecih problema jer sam ga prodao odmah sledeci dan nakon sto sam ga oglasio.
I dve narukivce, celicna i platnena, ali je bio samo sat bez kutije.Ali eto, covek kaze da je to jaka cena.
@sasa14
Kolega,
nije to bio ceramic model, vec starija (mislim I) generacija, sa plavim izbledelim "ghosted" insertom bezela, i ako se ne varam, bas taj sat se vrti na KP-u zadnjih godinu-dve...
A verujem da bez ambalaze i pratece dokumentacije cena nije bila nesto posebno povoljna
Poslednja ispravka: mizzy (28.9.2021. u 17:26)
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Onda se izvinjavam, gledam oglase cesto pa su mi se mozda pobrkali.
Kolega,
nemate se zasta izvinjavati .
A KP oglase gledam svaki dan
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Na KP dva prodavca prodaju Tissot Seastar 1000 kvarcni hronograf za 300 do 320 evra. Cena u Bomaru je oko 60.000 dinara.
Jedan je Dača iz Bg 300e
https://www.kupujemprodajem.com/naki..._id=1326657257
ima malo ocena, vidim da je več prodao tri komada ovog modela.
Drugi je Ivan
https://www.kupujemprodajem.com/naki..._id=1326657257
prodaje pet modela ovog sata za 320 evra, bez kutije koja se posebno plaća, piše original, za razliku od Dače koji tvrdi da je sat nov i nudi kutiju. Ivan ima baš dosta satova u ponudi.
Da li je neko sa foruma imao iskustva ili zna nešto o ovim prodavcima?
Kako vam, inače, izgleda ponuda? Nemam iskustva u kupovini satova preko KP. Da nije cena suviše niska?
Hvala unapred
Što se tiče Ivana kao prodavca, imao sam prilike da saradjujem pri kupovini PRC200 modela sa srebrnim ciferom. Bio sam u ogromnoj dilemi da li je original ili ne ali na kraju kupio za 200e (čini mi se) u momentu kada je u radnji bio preko 400e. Ubrzo mi je ispao isti model samo sa plavim ciferom kupljen u Bomaru (slika jedan pored drugog). Primetne su razlike na podeocima iznad Swiss made natpisa i samoj krunici. Unutra je bila Eta G10 ali to je svakako mehanizam od 40ak dolara. Nadam se da sam barem malo pomogao u dilemi.
Moje mišljenje je da su ti satovi (sa duplo nižom cenom) ipak kopije ali isto tako jako dobro pariraju originalu koji, po meni, ne vredi te novce - ponajviše zbog jako jeftinog kvarc mehanizma. Ja nisam mogao niti želeo da živim u dilemi iako sam bio jako zadovoljan ovim sa srebrnim ciferom te sam kupio drugi iz Bomara ali SAMO ZATO što sam ga kupio polovnog za 200e inače NIKADA ne bih dao preko 400e za taj sat. Pozdrav
Bookmarks sajtovi