giga sve se falsifikuje i kutija i papiri i jeftini satovi.ako vac kupujes sat koji nije skup i stedis malo radije udji kod ovlascenog prodavca i lepo sebi kupi pravi sat.
giga sve se falsifikuje i kutija i papiri i jeftini satovi.ako vac kupujes sat koji nije skup i stedis malo radije udji kod ovlascenog prodavca i lepo sebi kupi pravi sat.
sto se tice kvantasa tj juznog voca,toliko olosa i sitnih prevaranata na jednom mestu nisam video u zivotu.kao da su nasli formulu da sav sljam pokupe na jednom mestu.to treba zakonom zabraniti.izvinjavam se retkim izuzetcima ali ono je strasno.
Mislio sam vise na nesto sto kosta 500 i vise evra. Bas zbog toga nikad nisam kupio nista van prodavnice,ali ponekad vidim sat koji mi se mnogo svidi a nema ga kod nas i samo "odtugujem".
pa na tu cifru moze lepo da se ustedi.jedino da ti pomogne neko sa ovog sajta,ovde su ti ljudi raspolozeni da pomognu a i znaju dosta o satovima pa se posavetuj.
Teže je napraviti kopiju sata nego li kutiju i papire, veći apsurd je taj da se dosta orginalnih kutija brendova proizvodi baš u Kini što naravno ne mora da znači da samo oni prave kopije, tu su i Turci, Bugari...e sada, papire i kutiju možeš naručiti za 20€ i sam ispišeš blanko garanciju.
Ja iz tog razloga ne slikam svoje satove sa kutijama kada ih imam uz sat nekako mi je to ne potrebno. Kao i to da sat koji košta par hiljada kupiš za par stotina bez papira, totalno ne bitno, bitno je da si ga kupio i naravno dobro snašao.
Da li je ovaj sat replika ili ne?
eBay Österreich: Longines Automatik Chronograph Calibre 667 (Artikel 130501389495 endet 03.04.11 20:21:37 MESZ)
Cuo sam da se cak rade i kopije kartica koje se sada isporucuju uz vecinu satova.
Rade bukvalno sve. Ali obicno je malo losija stampa, nije onako cista, deluje malo zamrljano..
Hteo bih da sa forumašima podelim i podatak da se falsifikuju i ruski satovi „Komandirskie".
Pošto malo govorim ruski, evo kako se ovde može prepoznati da se ne radi o originalu. Ako se pogleda natpis, vidi se da oznaku za rubine nije pisao neko ko zna ruski ili ćirilicu. Ne piše „камней", već „камнеN", a sastavljeno je i "MOCCCP". Ostale detalje nisam gledao, jer sličnih satova ima mali milion, ali na osnovu napisanog se vidi da sat nije video ni „r" od Rusije.
Bookmarks sajtovi