teško mi je shvatiti kupovinu kopije, ako ne voliš satove onda ti nije bitno jel to pan, breit ili rolex, a ako voliš i ne možeš platiti ima puno dobrih satova za relativno malo novaca
teško mi je shvatiti kupovinu kopije, ako ne voliš satove onda ti nije bitno jel to pan, breit ili rolex, a ako voliš i ne možeš platiti ima puno dobrih satova za relativno malo novaca
Poslednja ispravka: d1d (2.5.2011. u 15:15)
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Meni se cini da je kopija ali je vrlo moguce da gresim jer nemam iskustva sa njihovim kozama.
Zasto mislim da nije prava - Rupe nisu u liniji i nisu na jednakom odstojanju jedna od druge a jedan renomirani proizvodjac ne bi trebao to sebi da dozvoli,narocito kada je kroko kais u pitanju.
Druga stvar,step nije bas pravolinijski i to me takodje malo buni...
Ipak treba je videti uzivo pa prosuditi.
Zasto je ne odneses kod nekog casovnicara na proveru?
To ti je najbolja solucija.
Pozdrav!
prijatelji moji danas sam se dvostruko razočarao, slušajte sada ovo daytona 116523, komplet oprema, papiri itd.provjereno na brzinu na kučištu serijski broj sve štimalo, kad sam sat otvorio unutra smeće za 10 eura. sat po brojevima postoji ali mehanizam je netko izvadio. pitam se kako i zašto?za ne povjerovati. drugo razočaranje kad sam već definitivno odlučio kupiti panerai base logo čovjek kaže prodan jutros. eto dan mi je sve u svemu katastrofa
Cekaj jel si prevaren za Daytonu ili kako sta,koja je prica,nisi je valjda narucio sa neta?
Steta za Pan,kad je tako povoljno ne treba se premisljati ali sad sta je tu je...
Ako je sat bio polovan,svaka cena ispod 7000 eura je sumnjiva ako je dobro ocuvan.
Off topic. Ja se izvinjavam Angel II, ali ovo mi je vrlo zanimljivo pa moram da pitam, kakve su to LASERSKE KOPIJE, molim te da mi objasnis? Hvala u napred, s postovanjem Nikola
OFF TOPIC
Kod Rolex satova postoji mala krunica-logo Rolex-a koja je ugravirana laserom u safirno staklo kod 6 sati a koja je jos jedan vid zastite od kineza i slicnih r.....a. Mozda je Angel na to mislio.
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi