Mozda jeste....
Mozda jeste....
Laserski precizni brojevi, laserski ispisani brend, laserska gravura. Isti princip i kod papira!
Sve mi je jasno.... hvala vam Angel II
Zato ljudi sakupljajte starije modele, to je sigurnije i kvalitetnije
Ja sam vec poceo...
next year at this time I'll be a millionaire
prevaren teško je reć,i ali priča je išla ovako. prijatelj me nazove i kaže njegova prijateljica prodaje od njenog tate sat rolex, ljudi su imućni, povezani s politikom itd. mi se nađemo ja vidim daytonu i padam u nesvjest, pogledam na brzinu sve ono što treba gledati na daytoni, usporedim brojeve kod lugova sa papirima, pogledam kako su napisani, pogledam dužinu kazaljki, pogledam na kopci braceleta šta i kako piše, nazad 3d naljepnica sa 116523, na krunici 3 tockice, izvlacim krunicu a ona ima gumu kako bi i trebala. znaci sve gledam osim što u tom trenutku ne otvaram sat. danas dajem 5000 i sretan nosim sat kod prijatelja urara kad ono užas. Ali imao sam sreće pa mi je novac vraćen. A što se Pan-a tiče žao mi je pogotovo što sam se razočarao danas sa ovim smećem
Znam zato sam i napisao jos jedan vid zastite,mada su to skinuli odavno kao i sve ostalo i sam si se uverio ali uvek ih nesto izda...
Cuti,imao si srece da su ti pare vracene,mada kao sto sam rekao sve ispod 7000 za taj sat je vrlo sumnjivo.
Gledaj to sa vedrije strane,mogao si da nosis r.....u od 5000 eura
Sto se tice Panerai-a steta ali naletece vec nesto,samo strpiljivo!
Pozdrav!
Postovani, trebam malu pomoc, da li neko moze da prepozna da li je ovo replika ( kopija ) ili orginal, u pitanju je u pitanju je Citizen
Watch Details for Promaster SST: Citizen Eco-Drive
a da ne postavljam gomilu slika postavio sam link ka zip fajlu u kome sam stavio slike sata kliknite na sledeci link za download
http://www.loviribolov.org/citizen_slike.zip
a stavio sam samo jednu sliku uz poruku.. Unapred hvala!
Zdravo dados i dobro dosao!
Kao sto mozes videti - tvoja pitanja sam spojio u jedno (nema potrebe za dupliranjem istih) i preselio u za to predvidjenu temu.
Nadam se da ces brzo dobiti odgovor na pitanje!
No time to lose
Bookmarks sajtovi