sta mislite o ovome? izliitirao sam ali sad vise nisam siguran jel original...
Carrera sat, original !! 10 din - Limundo.com
sta mislite o ovome? izliitirao sam ali sad vise nisam siguran jel original...
Carrera sat, original !! 10 din - Limundo.com
Poslednja ispravka: d1d (9.11.2011. u 10:51) Razlog: naslov teme
Mislim da jeste original, a o vrednosti sata ne bih......
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Cao svima, gledajuci jedan online sajt naleteo sam na ponudu Casio prg 240 1er , u radnjama je cena oko 25-26 crvendaca ova ponuda je za 100 evra jeftinija, sa tim da sam se dogovorio sa covekom da pogledam cuku.
Kako ja na licu mesta da proverim da li je oridjinale ili ne??? Na sta obratiti paznju? Rekao mi je da na poledjini sata pise made in thailand, toliko znam. On tvrdi da je nov neotpakovan itd.glanc nov. Hvala na pomoci
Re: Replika ili orginal - Citizen
Ovo iznad se provlači još od 4. maja.
Vlajo, nisam mislio da nas Pifpaf zatrpava replikama nego temama. Ali neka, dobre su.
A to za Omegu, zašto? To je negde realna cena, je li?
Mozemo li malo da pricamo o kopijama Casio satova, cuo sam da su se u poslednje vreme dosta kopija pojavile? Casio sam po sebi ima pristupacnije modele, pa kad su krenuli i modeli oko 100 ili ispod evra da se kopiraju sta onda ocekivati...
Gledam Casio satove u poslednje vreme i zeleo bih da se obezbedim da ne kupim kopiju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na klipovima.
Ne kupujem satove na Limundu (gledam druge stvari) ali pratim prodavce satova i postoji jedan koji bas u opisu svog predmeta pise o pomeranju kazaljke
"Originalnost sata potvrduje da donja kazaljka kada se ukljuci stoperica ide levo-desno i ako je originalan mora da ide samo levo desno umesto da pravi celi krug! "
NOV CASIO Edifice EF550D-1AVDF Chronograph - Limundo.com
na klipovima se kazaljke malo drugacije ponasaju?
To što kaže taj na limunu je tačno u tom smislu da ta kazaljka treba da se kreće levo-desno.Na klipu koji sam postavio u predhodnom postu ta kazaljka se manje-više tako i kreće a prezenter kaže da sat nije original.E, sad,izgleda da postoje i kopije kod kojih pomenuta kazaljka pravi pun krug.
Iz svega ja mogu samo da zaključim da postoji više od jednog proizvođača replika.
Evo kako(valjda) izgleda original-
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi