Da li je u pitanju replika ili su se momci malo igrali u nekoj radnji?
Nakit, satovi i dragocenosti : Original Ganc NOV IWC - Mark XVI - SWISS - ID 1202893 - Kupujem Prodajem
Da li je u pitanju replika ili su se momci malo igrali u nekoj radnji?
Nakit, satovi i dragocenosti : Original Ganc NOV IWC - Mark XVI - SWISS - ID 1202893 - Kupujem Prodajem
Imaju oni toga dosta. Svojevremeno sam bio zainteresovan za ovu kožnu jaknu i trazio da mi pošalju još koju sliku, i pošalju mi sliku nekog dede u podrumu!
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pa kažu moguće utvrđivanje autentičnosti na licu mesta!
Deluje kao original, male su razlike jedino oko oznaka na samom kaisu. Slike su malo losijeg kvaliteta pa je tesko potvrditi da li je zaista original.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Razmisljam da kupim ovaj sat na KP , 30 e jeftinije nego u radnji . Da li je original ili ne ?
SDC11320 | Flickr - Photo Sharing!
SDC11321 | Flickr - Photo Sharing!
SDC11317 | Flickr - Photo Sharing!
SDC11327 | Flickr - Photo Sharing!
SDC11322 | Flickr - Photo Sharing!
SDC11246 | Flickr - Photo Sharing!
http://www.flickr.com/photos/75884347@N05/6817276185
Zanimljivo poredjenje replike i originala:
The Watch | The Truth About Fakes
a evo i breitlinga koji su poredili rasklopljenog:
BEZ Breitling SuperOcean 2010 42mm Teardown Review
U sfrj Njemackoj se neko zestoko opekao, a jos nije ni svestan toga!
IWC Schaffhausen Armbanduhr | eBay
Zanimljivo je da je po svoj prilici prodavac svestan da prodaje skart (repliku). Naravno, nigde to nije naveo ali je zato ceo text ispod posvetio tome da on nista ne zna o satovima, upozorava da ne postavlja ponude onaj ko ne prihvata zakone EU o prodaji polovnih stvari, upozorava da nema vracanja novca posle prodaje i da nema garancija.
Ne bi me cudilo da neki "nas" stoji iza ovoga
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Evo Candina za kojeg sumnjam da je replika: Nakit, satovi i dragocenosti : Candino diver professional 300m - ID 1526914 - Kupujem Prodajem . Pre svega zbog cene, a i ne deluje mi zavrsna obrada bas sjajno. Opasno je sto na slici stoji i kutija, racun, bla,bla,bla...Aj' neka neko malo mudriji od mene pogleda ovo, ako je replika, da ljudi znaju, ako nije, da brisemo ovo da ne blatim coveka. Covek ima dosta oglasa, na nekima stoji da su replike u pitanju, neki su originali. (Ja kupio Casio od njega i dobar je lik, ali ovo cudo s papirima je opasno za zaletanje).
Definiitivno to NIJE ovo:
Ali lici na ovo:
Candino Men's 300m Diver Watch C4262
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi