O ovom satu je već bilo govora, ali pošto prodavac i dalje tvrdi da je original, neka se jave bolje upućeniji članovi da iznesu svoje mišljenje...
Omega
O ovom satu je već bilo govora, ali pošto prodavac i dalje tvrdi da je original, neka se jave bolje upućeniji članovi da iznesu svoje mišljenje...
Omega
Hmmm, ja se ne bih upustao, ne tvrdim da nije original,ali....Nisam bas siguran, vise mi lici da je neki Franken sat, sastavljen od par satova.
To najverovatnije i jeste...
Ta Omega se već spominjala...
OMEGA Seamaster, mehanizam CUPILLARD 233
Sat nije original a mehanizam nije cupillard 233, lepo se vidi da je na njemu izvedeno nekoliko hirurških zahvata.
Cupillard 233 - Link 1
Cupillard 233 - Link 2
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Svaka ti cast majstore. Eto ova tema vec radi Svaka cast na linku.
Evo još jedan za stručnjake...
Omega Speedmaster
Decki,
Moze mala pomoc??
Nemam iskustva sa Longines satovima.
Naiso sam na ovaj oglas:
LONGINES SAT - Limundo.com
Sta mislite o validnosti ponude??
Originalnost, Cena, Ocuvanost ??
Hvala unapred
Deluje u redu,trazi jos sliku koju. Cifer je i kuciste deluju originalni,a sat iz 70tih. Ali je i cena lepa,madaaa. Najverovatnije je to sam pocetak 861 mehanizma,mada je fotka losa i ne vidim r u speedmaster. A bitno je. Vidis kako je slovo S drukcije od moderne verzije... a i oznake tritijuma imas na ciferu ako ja dobro vidim na telefonu. U bolnici sam pa nemam komp. Poenta je,ne zaleci se,trazi jos fotki,mehanizma,krunice,malo bolju i ovakvu fotku. Mozda i vredi tih para,a mozda ne... Vidim da je cena sad 150.000din
Poslednja ispravka: nikola0406 (10.2.2011. u 14:54)
Nemam ja te pare... To sam više onako okačio zbog drugih...
da li je ovo original, haha...?
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi