Salim se da je od pada
Salim se da je od pada
Poslednja ispravka: Neša (30.8.2012. u 16:08)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Jeste moja greska Nemoj srcku, kako posle da te nagovaram da prebacis neke u moju vlasnistvo
Svojevremeno sam jedan sličan "originalj" Brajiliting našao u pesku na Italijanskom primorju
Nije mi jasno kako neko može tako nešto da kupi - lažnjak je lažnjak a kvalitet je ubitačno loš! Ukoliko moderatori dozvole, uslikao bih i opisao to "čudo" kao primer kako ne treba da izgleda sat!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
A, za nagovaranje ćemo vrlo lako. Najubedljivije su novčanice sa oznakom €
Evo, imam neki zanimljiv poljot za 5863 jedinice spomenute valute, pa ako si zainteresovan, može i popust od 3€ za keš
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Evo još jednog, nadam se da se niko neće upecati!
Nakit, satovi i dragocenosti : Hublot swisse ETA 7750 - ID 2843102 - Kupujem Prodajem
Pa verovatno jeste 7750 ali China... Sve u svemu i da je Švajcarska, bila bi kopija.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Jeste 7750, i naravno da jeste kineski. Interesantno je da svi kineski 7750 imaju plave šrafove na mehanizmu, tako da se prepoznaju bez ikakvih problema. Siguran sam da bi bez problema mogli da stavljaju klasične stainless steel šrafove kad bi hteli, pa mi nije baš jasno zašto prave tako očiglednu razliku u odnosu na pravi ETA.
Treba potrošiti šrafove...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi