Mala šala u fazonu da si ranije znao za onu stranu de se prodaju replike mogao si uštedeti par iljada evrići, fora na kontu toga što već imaš Rolex oriđinale u svom vlasništvu
Mala šala u fazonu da si ranije znao za onu stranu de se prodaju replike mogao si uštedeti par iljada evrići, fora na kontu toga što već imaš Rolex oriđinale u svom vlasništvu
Ma, Zmaj je samo za di beste i oriđinale! To je očigledno! Ne spominjite mu fake stvari!
Vlajo , nemoj da te zbunjuju plavi šrafčići na mehanizmu... Unitas takodje izbacuje takve mehanizme...
Movements - TOURBY WATCHES HAGEN IN WESTFALEN
Victorinox - real steel with mechanical soul
Nakit, satovi i dragocenosti : OMEGA seamaster PROFESIONAL! - ID 3058713 - Kupujem Prodajem
Kako vam se ovo cini......
Laznjak...
Ocajna, ogavna kopija!
No time to lose
Kako namazno prodavci slikaju, pozadina kucista i narukvica zamuceni uzas.... Raso prijatelju najlakse ces proveriti da li je laznjak, lepo ukucas na ebay-u i vidi okvirne cene, ako su cene kao i nebo i zemlja verovatno nesto nije uredu...To je prvi korak, a posle trazis sledece znake.... I naravno kad kupujes neki skuplji sat obavezno kod casovnicara na utvrdjivanje autenticnosti
Prvo pozdrav svima i nadam se da sam postavio temu na pravom mestu.
Odavno pratim ovaj forum ali sam se registrovao tek danas kad sam poželeo da postavim pitanje.
Nedavno sam nabavio sat iz naslova ove teme o kome ranije skoro ništa nisam znao. Gledao sam i čitao ono što sam mogao da nadjem o njemu ali ono na šta sam ne mogu da odgovorim je: Ima li šanse da je ovaj sat original?
Koliko sam mogao da vidim jako liči na pravi ali bi voleo da ga pogleda i neko stručniji od mene. Pošto ga nikad nisam otvarao nemam slike unutrašnjosti sata ali ako treba uradiću i to.
Unapred hvala svima koji se potrude da mi odgovore.
Ovo kuciste je toliko ispropadalo, pogotovo poledjina, tako da verujem da se radi o kopiji ocajnog kvaliteta. Ako ti ova cetiri podbrojcanika samo stoje kao ukras i ne rade, onda valjda znas da je replika... Uostalom sigurno bi znao da imas sat u vrednosti od nekoliko hiljada eura
Bookmarks sajtovi