A i ovaj u prvom postu ima druker samo sa desne strane.
Bolje ti baci to i kupi neki kvalitetan i original sat...
A i ovaj u prvom postu ima druker samo sa desne strane.
Bolje ti baci to i kupi neki kvalitetan i original sat...
Jel ume neko da prepozna Vacheron constantine dal je original il replika sa slika? stavljam slike ako se neko javi... bio sam kod majstora i kaze da ima mehanizam od belog zlata a ja mislim da je replika. nadam se da ce neko da se javi jel me bas zanima
Pa idi kod vise casovnicara...ako ti mislis da je original.
next year at this time I'll be a millionaire
Dobro dosao na forum.
Postavi slike pa da vidimo
Evo linka za prvu pomoć: How to Recognize a Real Vacheron Constantin | eHow.com
Naravno, ovo su samo smernice, a slike koje ćeš postaviti moraju da budu u visokoj rezoluciji. Ukoliko nešto znaš o istorijatu sata (ko ga je kupio, gde ga je kupio i koliko ga je platio), to će biti od velike pomoći.
Što se tiče zlata, da li si mislio na kućište od zlata ili baš na mehanizam?
Za prvi krug eliminacije pogledaj sve oznake na satu. Ukoliko ima razlike u fontovima, ako slova nisu u savršenoj liniji ili ako postoji neka druga estetska nepravilnost, sat svakako potiče iz kung fu produkcije.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Zdravo drustvo,vidim da se jako dobro razumete u satove pa bih zeleo misljenje o ovome:
Omega seamaster professional 200m pre bond
Budi malo strpljiv sigurno ce se vec neko javiti, ko se vise razume u odredjivanje autenticnosti nego ja. Posto vidim da si slikao gde ima dosta satova, pa predpostavljam da je neka radnja ili nesto slicno, mozes li nam reci koliko traze za tu omegu ili koliko si je platio. To je prvi trag, ka utvrdjivanju originalnosti
Bogami, komšo, mislim da se varaš!
U ove satove ugrađivali su dva kvarcna mehanizma:
The quartz version started off with the Omega 1441 movement in late 1987 and by the end of 1988 and was fitted with the Omega 1438 movement
Slika desno pokazuje mehanizam Omega 1438. Levo je "Bojanov" sat.
Uostalom, ovaj link gore definitivno nudi dosta informacija o ovoj seriji te mislim da će na osnovu nje i postavljač pitanja moći da nađe definitivan odgovor na nedoumicu.
edit: preteče me vladas, ali zato evo slika
Bookmarks sajtovi