U pravu si, ipak je slovo я. Hvala ti na ispravci, a ja se izvinjavam svim forumašima koje sam naveo na pogrešan zaključak.
U pravu si, ipak je slovo я. Hvala ti na ispravci, a ja se izvinjavam svim forumašima koje sam naveo na pogrešan zaključak.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nažalost, u takvom svetu živimo. Kad se sve živo kopira (čak i Q&Q satovi!!!), opreza nikad dosta, pa čovek nekad i pomisli da je replika, iako nije...
Svakako, i dalje postoji mogućnost da onaj sat sa oglasa nije sasvim svoj, kako zbog one kazaljke, tako i recimo, krunica, koja je zaobljenija od one sa aviation-time sajta... Možda je samo izlizana...
a ko zna šta se tek krije ispod haube
Nisam hteo da otvaram novu temu, pa da postavim ovde:
Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Speedmaster - ID 3655186 - Kupujem Prodajem
99% sam siguran da nije replika, ali mi je sumnjiva cena. Previse niska cena za Speedmaster, a ne pise ni koji je tacno model ni bilo sta vise. Sta mislite?
Što misliš sumnjiva,pre bih rekao realna.Ja sam sa tim mehanizmom Speedmastera prodao za 500 ili 550eura,ne sećam se više,jednom uvaženom članu sa Foruma,a čak ni po toj ceni ovde u Srbiji nije bilo zainteresovanih
A evo i o kom satu pričam......
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Ocigledno nije replika, nisam trebao postavljati u ovu temu, ali ne znam koja je bila prikladnija. Nisam nikad video tako jeftin Speedmaster, uglavnom su oko 1500e (po stranim sajtovima). Ali sam tek sad skontao da je ovo najmanji model od 36 mm.
Koliko ja znam,nije 36mm ( barem ja nisam ni video ni čuo za takav),moj je imao dal 38 ili 39mm i to sam forgot
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Pomenuti Speedmaster nije Speedmaster Professional poznatiji kao Moonwatch vec Reduced Automatic, manjeg kucista, oko 37mm i definitivno nije replika. Cena mu je, cini se, OK.
No time to lose
Upravu ste, ja sam pomesao sa Professional-om, nisam ni znao da postoji ovakva verzija. Pa mi se zato cena cinila niskom. Nisam ni mislio da je replika, vec mi se ucinilo sumnjivim. Hvala na pojasnjenju
Krstin, ja sam razmišljao o istom oglasu i pre bih prokomentarisao isto što i Larosa, čak sam malo provrteo e bay oglase i čini se da je Speedmaster često i precenjen na domaćim oglasima.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
^Mozda je to i razlog sto se dugo vrte po oglasima.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi