Poslednja ispravka: dragon (10.2.2011. u 17:33)
Nije original.
Ljudi, hajde molim vas pored linka postavljajte i slike satova (mislim, obavezno je)!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
strasno. Em napise da je sat original,a onda stavi ove fotografije... Kako bih ja pohapsio ovakve zlikovce...
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Postovani,
poznavaoci / strucnjaci, bio bih veoma zahvalan ako bi ste mogli da obtazlozite tvrdnje nije ili jeste origina?
Na primer ispod stoje dve slike (malo nize i jos jedan sat,longines), a iznad tvrdnje nije original. Sada se ja pitam da li su oba posta vezana za jedan ili razlicite upite. Zatim pogledam te slike i tako ja gledaaaam i nista ne vidim, sem da je cena veoma mala, a stvarno bih voleo da sam video razliku.
Unapred zelim da vam se zahvalim na razumevanju i poklanjanju znanja.
Na licitaciji je Corum Bubble automatic slika
Na ovom linku poledjina ovog sata izgleda drugacije.
Zavrtnji poklopca su obli a ne ravni, klatno je drugacijeg oblika.
Da li je na domacoj licitaciji original ili ne?
Poslednja ispravka: dragon (10.2.2011. u 20:03) Razlog: ubacen link ka aukciji
Komentari su za tzv. A. Lange i za ovu tzv. Omegu. Jasnije? A i ne rece koji ti sat gledas...
Giga, kod Omege se jasno vidi da je reč o kineskom mehanizmu unutar kineskog kućišta. Brojčanik sata ne podseća ni na jednu Omegu koja se nalazi ili se nalazila na tržištu. Priča za A.Lange & Sohne je slična i suvišno ga je i komentarisati jer izgled sata i nivo završne obrade ni malo ne podsećaju na remek dela ovog proizvođača. Takođe, A.Lange & Sohne u izradi svojih satova koristi samo plemenite materijale kao što su zlato i platina a ne čelik.
Na kraju, zašto mislite da mogu da se nabave jedan Lange ili jedna Omega za samo 1000 dinara?
Pozdrav
Kako nije kada pise "OMEGA"
E sada cu da probam da prijavim aukciju da vidimo sta ce se desiti???
Da li onaj nas vocni sajt postuje ono sto prodavac mora da prihvati "Pod punom materijalnom i krivicnom odgovornoscu".
To uopšte nije loša ideja! Treba poterati i te aukcijske sajtove da malo više obrate pažnju na oglase ovog tipa i da se isti sankcionišu.
@ nikola: Jasnije, ja trazim dobro ocuvani Darwil,a usput gledam i druge satove.
@dragon: Hvala, na tvoj post sam mislio kad sam trazio objasnjenja.
Bookmarks sajtovi