Veća je verovatnoća da vidiš polarnog medveda u svom dvorištu, nego da na limundu naletiš na originalni IWC za 999 din
Veća je verovatnoća da vidiš polarnog medveda u svom dvorištu, nego da na limundu naletiš na originalni IWC za 999 din
Originalni IWC za 999 dinara ne postoji ni u Zemlji snova, a kamoli na iskompromitovanom Limundu.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Teg automatika je najbolji do sada - sitno OmegaOmegaOmega pa krupno IWC
Poslednja ispravka: vladas (21.12.2012. u 14:35)
No time to lose
Nakit, satovi i dragocenosti : Sat Omega Original - ID 3969476 - Kupujem Prodajem
Da li bi ovaj "sat na klatno" mogao da udje u smešne oglase ili da se provuče ovde?
Kako ne bi mogao,
Vidis da je na klatno
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Meni na prvi pogled ovaj TAG deluje verodostojno, al da proverim sa vama. I ako može neki komentar o ceni samo na PM. Hvala.
Nakit, satovi i dragocenosti : tag heuer link day date - ID 4268560 - Kupujem Prodajem
Original je TAG, bar mi sve izgleda ok preko slika. Meni je samo jedna stvar neverovatna. U sat koji nov kosta 1500e, ili koliko vec, oni stave najobicniji 2824-2 BEZ incabloca! Mislim stvarno smesno, i pokazuje kakva je to firma...
Ako nema inkablok nije original ;-) Kalibar 5 nije uvek Eta....
Poslednja ispravka: vlajo (20.1.2013. u 16:34)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi