Znam, moze biti i Sellita. Ali jesi siguran za inkablok? Ima slika na netu kalibra 5 bez inkabloka.
Znam, moze biti i Sellita. Ali jesi siguran za inkablok? Ima slika na netu kalibra 5 bez inkabloka.
Idemo u off, žao mi je, ja do pre minut nisam znai ni da incabloc postoji, tj. prvi put čujem, ali uz malo googla ako sam shvatio kako to čudo izgleda, onda bi trebalo da ga ovaj TAG ima, tj ako je u tom TAGu mehanizam sa linka
Watches For Men - Watches For Women | TAG HEUER
Ako se link ne otvori idite na matični sajt pa MENU/SAVOIR FAIR/MOVEMENTS/AUTOMATIC/CALIBRE 5 DAYDATE LINK (Ima posebno za DAY DATE LINK)
Hm ja sam prvo gledao samo Calibre 5 koji ima incabloc, a DAY DATE LINK izgleda da nema. Koliko je to meni bitno? Da li to ovu kupovinu čini lošom?
Dakle pravi link je Watches For Men - Watches For Women | TAG HEUER
Molim moderatora da prebaci ovo moje pisanije ge nađe za shodno, još jednom se izvinjavam za off. Dakle po slici mehanizma on ima Novodiac što je noviji proizvod Incabloca a mehanizam ako je ETA onda nije 2824-2 nego 2836-2 jer ima i dan i datum.
Poslednja ispravka: VLADAN P (20.1.2013. u 20:29)
2824-2 i 2836-2 su ti po karakteristikama isti, sem prikaza dana koji ima 2836. Novodiac i Etachocs su zapravo jedna te ista stvar, a Incabloc je bolji. Naravno to nije razlog da ne kupis sat ako ti se dopada. Mada ja mislim da za te pare ima boljih kupovina. Ako ti nije toliko stalo do imena TAG Heuer...
Zvuči glupo ali donekle mi je stalo do imena TAG, mada možda i nije glupo jer svi mi plaćamo i ime kada kupujemo sat tog kalibra. Znam da postoje 7750 slabijih brendova i za manje pare ali... Otvoren sam za predloge što se tiče bolje kupovine. A po vama ovaj TAG LINK ili Carrera http://www.kk-tanaka.com/tag_heuer_w...11A.BA0787.jpg ako je za sličnu cenu (uzmimo u obzir da je LINK skuplji nov a da Carrera ima standardni Incabloc) ili smo zašli u pitanje ukusa.
Ovo sam samo naveo kao razlog za oprez, Tag je jako škrt na oficijalnim veb prezentacijama, ja sam npr. za Carreru koju ja i Vladas imamo (sličan ali ne isti model) jedva na Tag forumu saznao detalje u sitna crevca....Na sajtu piše samo najosnovnije i to je to, sa druge strane crni model Carrera ima Selitu, beli Etu i to Top grade (znači sa inkablokom), i to važi za Carrera modele, jednostavno treba proveriti. Tag je poprilično težak za proveru, ja sam od Palčeka tražio da se sat proveri kod uvoznika, oni jednostavno na šest meseci prave modalitete, znači za malo izmene model a neretko i stave npr. Selitu u modalitet ili drugačiji teg....Inače, mislim da je taj Carrera bolja kupovina....
Poslednja ispravka: vlajo (20.1.2013. u 21:40)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Po fotografijama se vrlo teško može zaključiti da li su u pitanju originali ili replike.
Možda ti se javi neko ko je kupio sat od njega pa da čuješ informacije iz prve ruke.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
@mezzano
Clan je vrlo korektan, satovi su original, sto mozes i proveriti kod casovnicara, na sta ce i on (drug clan) pristati.
Prvi model je 1314L i vec je bilo reci o njemu na forumu (mislim da ga je clan dobio na poklon i tada je predstavio sat).
Rekao bih da je rec o originalu, vizuelno je identican modelu u Sense shopu sem cene, u shopu je 3.900 a na vockici je prodavac dobio 6.100.
Halo, Bing, kako brat?
Hvala ljudi. Licitirao sam ga do 2.700, posle sam odustao. Otisao je za oko 3.500. Za 300-400 dinara ustede, mislim da mi je pametnije da kupim u sense shopu.
Bookmarks sajtovi