Apsolutno
Apsolutno
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da, izlicitirana cena jeste bila 6100 ali su licitirali neki clanovi vrlo diskutabilne reputacije, tako da je veliko pitanje da li je ta licitacija bila uspesna za prodavca. I meni je bilo sumnjivo zasto se licitira suma veca nego u radnji, pa sam bacio pogled ko to licitira, i onda mi je bilo jasnije...
Iskreno, sumnjam da je sam dizao cenu, prodao je vise takvih satova za realne sume (oko 3000) tako da ne verujem u to...
Ima puno takvih clanova, to je sigurno, pa treba obratiti paznju uvek.
Takodje, limundo se konstantno unapredjuje po pitanju kontrolisanja duplih naloga i slicnih stvari...
Ovaj clan ima preko 1500 pozitivnih ocena, nije to za zanemarivanje.
Clan Nesa je rece jednu mudrost odavno, parafraziram: "Kada licitiram, znam unapred kolika je moja maksimalna ponuda! Tolika je kolika je i ni dinar vise!"
Sto se mene licno tice, licitiram skoro uvek na kraju aukcije. Tako izbegavam da me povuce ponuda "za dinar vise"...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Ma taj Nesa svagda mudrijeh reci ima Ja isto. (mislim, licitiram pred kraj. Nemam mudrih reci ) Poslednjih 8 do 10 sekundi, nudim onoliko koliko sam unapred odvojio i to je to...Uglavnom posle moje ponude ne ostaje doboljno vremena za nadgornjavanje...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Upravo to... ali da ne idemo dalje u off...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Pozdrav,
Interesuje me stručno mišljenje u vezi sa satom postavljenim na Limundu. Moj brat se zagrejao da ga kupi, medjutim ja sumnjam u vrednost tog sata. Pre svega ne verujem da orginalni sat dolazi sa folijom preko narukvice + nema garantni list.
Evo par slika pa procenite.
http://static.limundoslike.com/origi...a-16394925.jpg
http://static.limundoslike.com/origi...a-16394929.jpg
To sto ima foliju ne mora nista da znaci.
Iskreno mislim da ako postoji sumnja da je najbolje sat odneti kod casovnicara(ukoliko je to moguce).
Ovako sa dve slike tesko je reci.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi