Postavi jos neku sliku,
Ako se sat koji kosta 4000-5000$, prodaje za 100e, sigurno nesto ne valja.
Postavi jos neku sliku,
Ako se sat koji kosta 4000-5000$, prodaje za 100e, sigurno nesto ne valja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kupiti na osvnovu ovako jedne poprilično loše slike nešto što prodavac ceni 1000e, je čista kocka. Traži kvalitetnije slike, iz više uglova, pozadinu, serijski broj, papire.... da bi uopšte ozbiljno razmatrao ponudu. I na kraju ako se odlučiš, proveri sat kod servisera.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Lici mi na ovu repliku samo sa drugim kazaljkama ,krunica joj je takodje malo vise izbacena, proveri ti to.
Na prvu loptu cini mi se da je original, ali definitivno je potrebno jos slika!
No time to lose
Na zalost dok sam ja proucavao i uporedjivao slike da li je sat original ili replika on se vec prodao
To sto se prodao ne znaci da nije bio replika.
Ta omega je orginal garantujem.orginal 100% garantujem.
Poslednja ispravka: jagos (24.2.2013. u 19:07)
Uf, i ja sam merkao tu omegu, ako je u pitanju onaj prodavac iz ns. Da nije bila orange, kupio bih je jos u subotu, ali eto, dok se smislis sta ces, prodje voz... Nekako mi se ne svidja ta boja, inace extra sat.
mnogo dobar sat.jeste bio prodavac iz NS
Da to je taj sat iz NS i imao je bas povoljnu cenu,da li ga je neko sa foruma pazario ?
Bookmarks sajtovi