^^^ Ovakvo osvetljenje nema ni Sky-Cockpit!
^^^ Ovakvo osvetljenje nema ni Sky-Cockpit!
kvalitetna plastika kad sija kroz nju na sve strane
decaci Omega original ili ne Nakit, satovi i dragocenosti : Omega De ville hourvison sat - ID 5121887 - Kupujem Prodajem nesto mi je jeftina
Kopija
next year at this time I'll be a millionaire
i to losa mada sve su lose
Odlicno.Da li je ovo tako nesto? Nov LEO NOU s CHRONOGRAPH - Kupindo.com (9804226)
Vec si dobio odgovor u onoj drugoj temi, ali taj sat nije klasicna replika, posto na njemu ne pise Rolex, Omega ili slicno.
Tu je u pitanju kineski jeftini sat(da ne upotrebim neku grublju rec), koji ni jedan ljubitelj satova siguran sam ne bi stavio na ruku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
hvala.ponovao sam pitao jer sad se pominje i ko proizvodi.
Evo jednog zanimljivog linka koji sam već postovao u drugoj temi, ali pošto je koristan i za ovu, rešio sam da ga ponovim: eBay Canada Guides - Counterfeit Fake US Military Vietnam War Era Watches
Na linku možete pročitate nešto o tome kako se prepoznaju lažni američki vojni satovi iz doba rata u Vijetnamu. Slike nisu baš najbolje, ali ipak mogu biti od koristi.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Casio EDIFICE EF-558D-1av NOVO (12077277) - Limundo.com original ili? Gledam slike po netu i iste su kao njegove,medjutim na yt vidim neki klip nekog "prodavca" o ovom satu i dole gomila komentara da je sat na videu lazan i da se to iz aviona vidi mada taj na klipu ovaj na aukciji i svi originali mi izgledaju isto. Jedino me malo bocka u oci ova kockica na poziciji 6 malo je kriva koliko mi se cini. Kaze da ima garanciju medjutim pitao sam ga kaze nije overena pa samim tim i nema
Bookmarks sajtovi