Kako, pa nije valjda da niko ne zna da li je ovaj AVANT PREMIERE sa chronographima original?
Tako lepo, niko pojma nema. Razlog: niko nikad čuo za tu marku.
Da li je original? Jeste 100%, zašto bi se iko normalan bavio kopiranjem potpuno nepoznate marke.
Dotični brend je najverovatnije trgovački lanac, ta robna marka pokriva kozmetiku, kožnu galanteriju itd, pa će taj sat biti neka njihova reklamna serija. Kvalitet, u najboljem slučaju vrlo prosečan.
Pozdrav drugari.
Prvi mi je post na ovom forumu i odmah trazim pomoc...
Kupio bih ovaj sat Casio ef 527 srebrni sa srebrnim brojcanikom i u dilemi sam da li da ga kupim preko ebaya ili amazona ili kod nas.
Razlika u ceni je ogromna pa me zanima ako neko od vas zna zasto je to tako i da li su ovi na ebay originali ili replike?Prodavac(prodavci) na Ebayu su oznaceni kao top rated selleri,pa valjda to nesto znaci.
Series Casio Edifice EF 527D 7AV Casual Watches | eBay
Cena ovog sata na ebay je 80-ak dolara a moze i kod nas da se kupi na odredjenim sajtovima preko oglasa za 100-ak eura,a na sense web shopu je 17600 din.
Da li smem da kupim ovaj sa ebaya sa sigurnosću?
Hvala!
^Ovaj prodavac ima samo 175 ocena a druga losa stvar je sto je iz Kine. Licno ne bih kupio sat od njega.
Ima strasno puno kopija..i ne bi me cudilo da je i ova!
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala. Preskocicu i ja.
Поздрав свима,
нов сам на форуму и хтео бих да питам увжени аудиторијум за мишљење.
Елем о чему се ради имам намеру да купим Casio g shock 9200 riseman и мањи ми је проблем да ли да узмем g или gw, али ми је далеко већи проблем где да га купим. По радњама и нету (Србија) цена му је око 24000 РСД, док су ми на сајту prodajasatova.com дали понуду 165 еура за g9200 и 220 еура за gw9200.
Моје питање вама је да ли неко има нека искуства са овим on-line продавцем и да ли је могуће да буду јефтинији за 55 еура од осталих?
Хвала унапред
Poslednja ispravka: RUS (1.7.2013. u 22:12)
Vise puta se provlacilo to pitanje. Nema niko iskustva sa tim sajtom, bar niko nije pisao o tome.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi