Ko zna zasto je to dobro.
Ko zna zasto je to dobro.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
@RUS
Sad znam zašto je to bilo dobro ...
Rezervisah drugi sat, od kolege sa Foruma
Zdravo, danas sam video ovaj Tissot
Nakit, satovi i dragocenosti : Tissot PRC200- T17.1.526.52 - ID 6155553 - Kupujem Prodajem
Šta mislite da li je original, i da li je korektna cena ?
Isto, gde može da se, i za koje pare pazari U-Boat . Kako se kreću cene za njega, nisam ih viđao kod nas?
U boat bi trebalo da ima O Nama | Jokic S&L Jewelry and Watches
Okvirne cene pogledaj ovde, kod nas su verovatno malo vece U-Boat Watches
ovaj tissot je original 99%, bitno je kod koga je kupljen, da ima racun ali nije nuzno, cena, pa ok je, kaze da je nov i vidim ima jos zastitne folije na sebi
Hvala svima na odgovorima. Sada tek vidim da sam malo omašio temu. U boat je malo više skuplji za mene, za ovaj tissot je o.k. Zanima me samo da li za te pare oko 200 evra, + maksimum 20-30 još, ima nešto da se kupi bolje od ovog modela tissota ?
po meni licno ima, na primer sledece, mada i onaj tissot je dobra kupovina
seiko monster
orient mako
i ima da ti pretekne novac
Poslednja ispravka: Милан Милановић (18.9.2013. u 22:26)
Pozz,
nisam baš 100% siguran da je ovaj sat nije "fake"... Negde na youtube-u sam nasao filmic gde se lik zali na PRC 200 za koji je utvrdio da nije original. Jedan od vise pokazatelja su zuto zafarbane nitne (spojevi) malih zutih kazaljki sa mehanizmom sata, a ovde je bas takav slucaj, jasno se vidi. Na originalu one nisu ofarbane...
http://forums.watchuseek.com/f62/how...-a-339622.html
Kolega je u pravu, uzmi Mako, ja ga skoro pa i neskidam od kad sam ga kupio, a i prilično je jeftiniji...
Poslednja ispravka: RUS (19.9.2013. u 10:47) Razlog: Spojene poruke
Kad je Mako u pitanju, mogu da kazem da je po meni to jedan od boljih satova za nosenje, posto ima odlican odnos precnik-visina-tezina(barem po meni). Kad se u obzir uzme cena, sat je odlicna kupovina.
Ali, ako se uporedi sa Monsterom, nema sta da trazi. Monster je jednostavo za klasu bolji sat.
Rus, potpuno se slažem sa ovim što si napisao.
Mako je odličan sat, ali ipak daleko iza monstera.
Bookmarks sajtovi