Ovaj Tissot je 100% lažnjak...
Ovaj Tissot je 100% lažnjak...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
ja sam taj tissot i V8 hteo da kupim pre dve godine, sat dolazi sa bas ovakvvom kutijom i uputstvima i poledjina mu je identicna, meni izgleda kao da je original
ali sam opet napisao da je bitan racun i garancija, kod koga je kupljen, ako ima racun iz identika, onda nema o cemu da pricamo, ako je kupljen kod nekog ovlascenog prodavca iz inostranstva i ima pisanu garanciju, ista stvar, ako to nema, onda je sumnjiv
Moram malo da se umešam, Monster jeste definitivno bolji, mehanizam, izrada, narukvica, luminiscencija....ali dimenzije, pre svega kućišta, bezela i cifera su u mnogo boljem odnosu, te po meni čak i lepše kod Maka (pogotovo Reja), a ono što meni najviše smeta kod Monstera (ovo je krajnje subjektivno) jeste što je pretežak i prviše masivan, nekako je Orient nosiviji....eto to je moje malo zapažanje, čisto obzirom da sam imao iskustvo sa oba sata.
@
Inače da dodam za dotični Tissot, taj model se prodavao uveliko na Manubushijie
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ljudi, hvala puno.
U ovih par komentara sam baš saznao dosta toga. Tissot je otpao, a u igri su ostali Seiko monster i Orient mako. Gde je najpovoljnije da se oni nabave. Meni se Orient više sviđa, a sa druge strane neko reče da je monster bolji za klasu. Tako da sam u nedoumici. Šta se generalno gleda kod kupovine sata?
Da li na sajtu Manubushijie se prodaju lažnjaci ?
Posto sam ja izmedju ostalih napisao da je MOnster bolji za klasu, da probam da ti obrazlozim to.
Mako je odlican sat, moje misljenje o satu mozes procitati ovde Orient Blue Mako
Da ponovim, po meni odlican sat i jedan od najudobnijih zaz nosenje. Odnos precnik-visina-tezina savrsen. Za te pare izvanredan sat.
E sad, zasto je monster bolji? On ima bolji bezel, krunica je bolja, daleko bolja iluminacija, ISO sertifikat za ronilacke satove, lugovi su probuseni sto dosta olaksava promenu narukvice, narukvica i kopca su daleko bolje nego na Maku.
Mozda se pitas zasto sam uzeo Mako pored svega ovog sto sam napisao, jednostavno sat mi se vise svidja.
U svakom slucaju koji god od dva dva modela da uzmes(ako se za njih odliucis) neces pogresiti sigurno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bravo za opis i brdo slika. Ako nije problem, nisi napisao gde si ga kupijo ?
Meni ne treba sat za ronjenje, mada nije na odmet da se na par dana okupam u moru sa njim.
I pored toga sto je bolji najbolje ti je da uzmes ono sto ti se najvise svidja. Tako da ako ti je Mako lepsi njega uzmi...to ti je moj savet(ti ces ga nositi)
next year at this time I'll be a millionaire
Original ili ne, moj ti je savet da ga zaobidjes.
U pitanju je najgori kineski mehanizam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mehanizam kineski a i teško da je original.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi