Kad god vidis ovakve zifere i Pokusaj ukrasenog Rotora Main se corava posla
Kad god vidis ovakve zifere i Pokusaj ukrasenog Rotora Main se corava posla
Poslednja ispravka: Simke206 (20.9.2013. u 18:51)
Hvala drugari!!!
Evo i moj Rado. Zanima me da li je orginal... Casovnicar je rekao da je Rado orginal, ali nije sklapan u Svajcarskoj nego u Kini, kao za Azijsko trziste. Mada je meni to sumnjivo. Oznaka sata je 6027GA i kad to kucam na google izbacije nesto na kineskom. Ako neko zna nesto o toj navodno fabrici u Kini neka pise. evo i slike
Najbolje je da pitaš kod ovlašćenog distributera: Jokic S&L Jewelry and Watches
Ne bih na osnovu slika ništa govorio, jer ne volim da pričam napamet ukoliko su slike loše. Za početak, znaš li koliko je plaćen? Ovaj sat nije nešto što se dobija na poklon tek tako. Evo ti jednog linka da stekneš uvid u cene: Kupnja satova marke Rado | Online usporedba satova marke Rado - Luksuzni satovi na web stranici Chrono24
Čak i ako ih prepoloviš, videćeš da nisu baš jeftini.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
kako da odredim da li je seiko 5 original ili fals?
na mehanizmu pise:seiko, 17jevels ,7009a
nigde ne pise japan
kada ukucam serijski broj u seiko kalkulator izbaci mi da nije dobar!
Poslednja ispravka: Shmizla (10.12.2013. u 14:44) Razlog: Poruka premeštena u odgovarajuću temu
Imaš li slike tog sata?
ma originalan je,ne brini.... Bilo bi dobro da postavis koju sliku sata....
Ako nisi siguran da je orginal onda ukucaš u Guglu broj mehanizma i ona preostala četri broja koja slede i uporediš. Kopije Seika 5 su obično toliko loše da se to na prvi pogled vidi. Viđao sam neke na kojima je pisalo Crystal ( što je preuzeto sa Orienta ) i sl. .
po cemu da prepoznam da li je original ili kopija,seiko 5 7009a?
kada ukucam u seiko kalkulator izbaci mi da ne valja serijski broj pa me to buni.
na mehanizmu pise: seiko,17 jevels,7009a( ne pise japan)
imam jedan na kojem na mehanizmu pise japan
na izgled mi deluje kao da je original.
Ne postoji neki univerzalni nacin po cemu bi mogao to da odredis.
Uradi ono sto ti je Sky vec predlozio, ako nisi siguran, postavi slike da probamo da ti pomognemo, ili odnesi sat kod casovnicara da ga pogleda.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi