ok hvala trenutno trazim da kupim sat pa su mi se ove kopije najvise svidele,
jel jel ovaj sat original Nakit, satovi i dragocenosti : Casio Eqw-M1100c,Radio Controll,Novo - ID 9844142 - Kupujem Prodajem
hvala na dosadasnjoj pomoci
Na KP su slike sa interneta, nisu od sata koji se prodaje, tako da po slikama ne moze da se garantuje nista.
Edit: Jedino ako neko poznaje prodavca, pa da moze da potvrdi da prodaje ok satove(ja ga ne poznajem).
Poslednja ispravka: RUS (22.1.2014. u 20:39)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
aha onda ok.
Za mnogo manje od 300e možeš da kupiš veoma sličan sat u radnji ukoliko želiš casio. Pogledaj po radnjama ili na internetu, jer kod satova često važi ona izreka - nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino. Slične modele možeš naći u seriji G-Shock, a lako su dostupni.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
moze li neki link
hvala
Naravno:
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
Jokic S&L Jewelry and Watches
Casio satovi, Satovi Casio, Casio satovi muski, Casio muski satovi, Muski satovi, Satovi muski, Police satovi, Hector satovi, Royal London, Seiko, Vostok
Casio satovi - Vitanov Beograd, Srbija
Sve ove radnje mogu se naći u strogom centru BG, tako da mnoge modele možeš videti i uživo.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
hvala puno
Tag heuer - Muški satovi Sarajevo - Centar - PIK.ba
Oko ove su se potrudili.
Meni ta replika izgleda musavo. Mada kad razmislim, sve replike koje sam video su mi imale taj musav izgled.
Bookmarks sajtovi