Izgleda ona prilično realno(još je i polovna)! Sve su detalje uradili- jbt,pa i ženevske šare su na podbrojčanicima!
Ono što fali su crvena boja koja je ovdje narandžasta i mehanizam nije 7753 nego 2894 sa zlatnim graviranim ispisom(ovdje je obični crni).
U poređenju sa običnim smećem,ovo je ozbiljno urađeno i slabog poznavaoca bez problema prevari.
Znam za jednu Šumaher Omega Speedmaster repliku koja izgleda extra ali je problem što ne postoji takva kombinacija boja na ciferu kod originala. Ladno trebaš četvore oči i internet pa da uporediš sa originalom da bi je provalio.
Sve to stoji. Skoro sve detalje su oni iskopirali. Mada boje koje koriste, završna obrada, kvalitet tog safirnog stakla, odsustvo 3d slova, daju takvom satu musav izgled. Jednostavno takvi originalni satovi prosto blistaju.
Fotografija preuzeta sa WUS-a
Imao sam prilike uživo da vidim jednu repliku Panerai-a, i bila je bukvalno kao original, svaki detaljčić su potrefili, ali safirno staklo na njemu je nakako, ne mogu da kazem mutno, ali nije prozirno kao na originalu. Drugačije se prelama svetlo na njemu i sl. Zbog toga kažem da odaju musav izgled, jer ne znam kako bi to drugačije opisao.
SLazem se Hadzi,ova uopste nije lose uradjena kakve se ovde vidjaju. Nisam bas zagledao ali makar mu ne ide chrono kazaljka kao kod ovih ...
Ali necemo o njima
next year at this time I'll be a millionaire
Srđane,
Na toj replika Pamu je safirno staklo bez antireflektivnog premaza i zato je mutnije.
Kao vlasnik i fan, jednog Tag*a, moram da napomenem da replika (kao i 99 procenata replika), nema strelicu ka unutra na G (Tag) što je pod obavezno i jedan od načina da se brzo ustanovi da li je reč o originalu, tako da ne kapiram strapove i slično obzirom da je važan detalj izostavljen.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ako se dobro secam, imao je antirefleksivni premaz. Mada nisam ga nesto dugo zagledao, jer sam prokomentarisao da je bacena para, i da bi ga trebalo zafrljaciti u dunav!
Imam pitanje ali nece biti vezano za repliku a..u vezi je tog Taga, jer to u sustini znaci da se moze doci do ok mehanizma ako se nadje neki polovni? Mehanizam je etin? Znaci sat kao replika me ne zanima samo mehanizam u njim
Poslednja ispravka: bezbi (24.1.2014. u 0:36)
Koliko ja znam, u te replike satova stavljaju replike mehanizama. Tako da ti se ne isplati da juris mehanizme u njima.
Znam da je ovo zabranjeno ali da napisem da ima replika sa ETA mehanizmom i kostju oko 500-600e, necu vise o replikama izvinjavam se.
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Bookmarks sajtovi