Slike originala:
http://skywatches99.blogspot.ch/2011...cher-2001.html
Ja ne vidim ni jednu razliku, sta vise taj sat sto ti ga nudi ima i omegin serijski broj u donjem desnom uglu sto nikad nisam video kod kopija. Btw cena ne mora uopste da bude pokazatelj originalnosti. Drugo je pitanje porekla sata i mozda je kraden ali ono je upitno kod bilo kog sata bez papira i dosta satova u srbiji bez papira je kradeno (dok je na kupujemprodajem najnormalnije nuditi nove satove bez papira na npr svajcarskom aukcijskom sajtu rikardo je to prava retkost sto je i logicno jer kako se to gube papiri skupih satova?)Takodje taj model omege mislim da ima 2984-2 mehanizam koji je veoma skup za odrzavanje tako da mozda ne radi dobro a ovaj kad je cuo cenu popravke (koji je zamenadd modula) resio je da ga se otrese.
Poslednja ispravka: Wildboar (16.5.2014. u 7:20)
Slažem se da cena ne moze da bude parametar. Možda ga muka naterala da proda. Sat u ruke ili na ruku i kod casovnocara. Srecno
next year at this time I'll be a millionaire
Pogledao sam danas jos jednom sat i uzeo ga rizikovao sam izgleda veoma dobro nosim ga kasnije kod časovničara nadam se da nije kopija prvi sat za koji sam dao pare
Verovatno bih i ja tako postupio. Nisu velike pare, a čak i da je replika, možeš uvek da povratiš pare, ili barem deo para.
Javi šta je časovničar utvrdio, i napravi slike mehanizma ukoliko možeš.
Srećno!
Ja mislim da je fake. Tvoja druga slika, tamo kde se vidi endlinkovi. Ako su to stvarno endlinkovi 850 kako pise na sliki onda pogledaj da nisu napravljeni kao original:
End Links For Omega Bracelets (potrazi endlinkove 850 i pogledaj sa donje strane)
Druge stvari nisam ni gledao, jer mi je to prvo palo u oči
p.s. gledam onaj link koji ste stavili pa vidim da su i tamo tako "odrezani" endlinkovi. Sad mogu samo da kazem da nemam pojma sta je (po tim slikama koje je OP poslao)
Poslednja ispravka: DJ16234 (16.5.2014. u 13:04)
Sat je definitivno kopija ono sto se na ovim slikama nevidi je debljina profila kucista koje je mnogo tanje takodje i staklo a naravno i mehanizam sve i svemu jedan primer dobre kopije ovoga puta plagijatori su se bas potrudili
Žao mi je Džidži što učiš na svojim greškama.
Sve i da je sat bio original onda je iz ruku nekog narkomana, a on svakih 5 dana referiše MUP-u posle batina, pa bi ti došli na vrata. Ovako je još i bolje, sat je regularan fake.
Inače za 50-ak E moguće je naručiti novi Seiko automatik, adrese sajtova se nalaze na forumu, prelistaj malo
pozz
Baron
Hvala ali ipak se pridrzavam vintage omega koje sam dobijao od starijih ljudi nar nerazmisljam da li je kopija ili ne
Bookmarks sajtovi