Evo linka: Brand New EF 550RBSP 1AV EF 550RBSP 1A EF 550RBSP 550 Sports Chronograph Mens Watch 1/20 Second Stopwatch Pendulum Swing-in Wristwatches from Watches on Aliexpress.com | Alibaba Group
A evo i slike što mi je poslao prodavac.
Evo linka: Brand New EF 550RBSP 1AV EF 550RBSP 1A EF 550RBSP 550 Sports Chronograph Mens Watch 1/20 Second Stopwatch Pendulum Swing-in Wristwatches from Watches on Aliexpress.com | Alibaba Group
Kad su Casio satovi u pitanju, stvar je u poslednjih nekoliko godina postala dosta nezgodna, iz razloga sto su kopije neznatno jeftinije od originala, pa je u principu dosta tesko prepoznati sta je u pitanju bez dobrih slika, a nekad cak i bez pregleda kod casovnicara.
Ne zelim da te plasim, to mi nije namera, samo kazem da treba biti oprezan.
U svakom slucaju, kad sat stigne, postavi dobre slike, pa ce neko mozda biti u mogucnosti da prepozna o cemu je rec.
Poslednja ispravka: RUS (11.9.2014. u 11:23)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ok hoću nema probelma. Ali ako sat bude radio kako treba jbg platio sam i nosiću ga.
Jagodinac, ono što bi mene brinulo na tvom Casio satu ( pored vrlo niske cene, bar mi se čini da je vrlo niska ) jeste suviše traljavo postavljen satni marker na poziciji broja 12. Suviše traljavo. Takođe sumnju rađa i fotka sa linka na kojoj se ne vidi gornji deo sata a i fotka je mutna, zrnasta. Ni ova fotka koju ti je prodavac poslao nije mnogo bolja.
U pravu si vidi se da je malo pomeren u levo e sad videćemo kad sitgne možda im je ovo slika koju šalju svima ali sad mi je strepnja dublja od nade.
Jagodinac
Na linkovanoj stranici se nigde ne pominje Casio a ni EDIFICE.
Postoji samo oznaka EF-5xxx.
Nažalost, to što ćeš dobiti sigurno neće biti Casio.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
DObio sam objašnjenje da jeste Casio ali da ga sklapaju u drugoj fabrici i da su svi delovi original
Videćemo bem li ga al ako svi zadovoljni valjda je odrađeno kako treba jer bi valjda bilo manje od 99.4% zadovoljnih.
Slikaću kad stigne i kačim vam ovde.
[/QUOTE]
Tu sliku koju ti je poslao skinuo je sa interneta ,ista slika se pojavljuje i na jednom argentinskom sajtu: LINK
Ništa, gde onda da otvorim temu moja prva replika?
Al to opet budi nadu da će bar satni marker biti na svom mestu.
Poslednja ispravka: RUS (11.9.2014. u 13:04)
Bolje da nisi nista ni pitao! A opet sada ni ne ocekujes nesto s velikim nestrpljenjem, pa te mozda i prevari. Kako bilo da bilo, kada ti stigne sat, polako sve pregledaj, poslikaj i okaci.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi