Nema bas nikog ko se razume u ovu marku?
Slike su ti uzasne stavi slike visoke rezolucije
Za prve dve se slazem da jesu,a ova zadnja mislim da je dovoljno dobra za neki zakljucak za onog ko poznaje mehanizam. Inace sat nije moj,pa za sada nisam bas u mogucnosti da postavim puno bolje. Mogao bih samo da dodam jos neku ostatka mehanizma. Interesuje me takodje kako se velike i renomirane firme,kao sto je ova odnose prema ovakvim situacijama. Ako bi npr. ovo kojim slucajem bio original,da li bi izasla u susret i zamenila sat,iako je proizveden pre vise godina,ili od toga nema nista.
Poslednja ispravka: extraordinary (14.9.2014. u 23:17)
Ne bi ga zamenili, jer nema apsolutno nikakvog osnova. Ako sat ima neki kvar, može ga srediti svaki dobar časovničar. Jedini problem bi bio ukoliko je neki deo otišao, a zamenskog nema.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
U ovom slucaju se ne radi o kvaru,vec jedino o tom previdu,ako tako moze da se nazove. I je stavljeno sa druge strane X,pa umesto da bude broj 9,on je 11,dovoljno da sat na prvi pogled izgleda kao replika. Takve stvari se veoma retko desavaju,pogotovu velikima,tako da ovaj problem ne moze da se svrsta u neke standardne. Posto se radi o satu iz kolekcije limited edition serije jos iz ranih 2000-ih,ne verujem da bi bilo koji casovnicar mogao ili trebalo bilo sta da uradi. To je vise principijelna stvar odgovora i odnosa kompanije prema svojim proizvodima,a ja ne znam tacno kakvu politiku prema potrosocima ima Lacroix.
GW-8900 CASIO G SHOCK, G-SHOCK - NOVO! (28102625) - Limundo.com
Sve gledam, i po meni sat je replika... Izgled tastera, završna obrada, već "tradicionalno" pomešane oznake i nazivi na dugmićima... I sam naziv mi je neki franken između DW6900 i GR8900... Ja ovaj Gshock model nisam našao ni na zvaničnom sajtu...
Šta mislite?
EDIT:
Kutija je možda prava... U svakom slučaju bolje izgleda od kutije kartonjare u kojoj sam ja dobio svog orginal GShocka.
Poslednja ispravka: KureNS (17.9.2014. u 19:53) Razlog: kutija...slovne greške...
Fake G. Zavrsna obrada nije ni prišla originalu. Prikaz cifara takodje.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi