Sa moje strane tema o replikama je zaključana.
Sa moje strane tema o replikama je zaključana.
Adzem,
Ukucaš na google rolex 3115 i prvo što izađe je stranica koja prodaje replike sa Eta 2671,ženski model! Da ne povjeruješ!
Ako ga je slikao u Porsche-u onda je sigurno pravi
Panerai Lumina Hand Wind 44mm Marina Militare Superb PAM111 Homage USA Seller | eBay
Tek sam naknadno video da ga protura kao Homage
Poslednja ispravka: zare (8.12.2014. u 17:23)
Pozdrav.
kako da znam da je sat pravi ili je kopija?
Suvise je sitna fotka, ne vidi se nista.
Evo mogu ja odmah da ti odgovorim, ne bi znacilo.
Potrebno je postaviti slike, i to dobre kako bi moglo da se vidi da li je sat kopija ili nije. Cak je nekada i sa dobrih slika tesko videti sta je u pitanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nevredi upravo prodat dok se ja mislim u svakom slucaju hvala na pokusaju
https://www.kupujemprodajem.com/Tiss...37825#photoBig
Misljenje? Citao sam kako videti da li je ovaj model original, gledao sam i par klipova na YT. Ali i dalje nemam sat kod sebe uzivo...moze li neko ko je iskusniji da da misljenje?
Au, legendarni PRC-200... Otkako se skoro vodila polemika na forumu o njemu, ziga me ispod rebra kad ga vidim.
Ja se tu ne bih zezao, lepo uzivo pa kod casovnicara, i to renomiranog. Ima gomila fazona kako ga prepoznati ali opet ni to nije nikakva garancija, valjda i Kinezi gledaju te klipove pa ispravljaju greske - a i ko moze da garantuje da vec ne postoje apsolutne, pljunute kopije. Znaci, pare u ruke, prodavca na kafu i do sajdzije pa onda tek dogovor, nisu 230 evra male pare... A kad te neko napravi na budalu, i 2 dinara je mnogo
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi