Vidim da se taj model dosta kopira....bas ima dosta fora oko njega. Necu da rizikujem, kupicu ga u radnji ako se ne budem predomislio. Ne kupuje se sat svaki dan. Jeste skuplje ali sigurnije je.
Vidim da se taj model dosta kopira....bas ima dosta fora oko njega. Necu da rizikujem, kupicu ga u radnji ako se ne budem predomislio. Ne kupuje se sat svaki dan. Jeste skuplje ali sigurnije je.
Au, kakav prevarant! Nadam se da se niko neće navući na ovo...
Nakit, satovi i dragocenosti : Citizen Eco-DRIVE - ID 18921659 - Kupujem Prodajem
Bitno je da je original, a da je naglasio da su svi hronografi u funkciji. Ne znam sto mi to izuzetno bode oci.
Jedno pitanje: Da li originali dolaze cesto sa ovim folijama preko narukvice? Vidjao sam vise originalnih satova bez ikakve folije, moj takodje, a gomila kopija i veoma jeftinih satova dolazi upravo sa njom
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Poštovani,
postaviću link sata Tag Heuer Link Calibre S, sa sajta kupujem prodajem, pa me zanima Vaše mišljenje tj, da li možete sa tih slika da vidite da li je u pitanju original ili kopija? Meni je to jako sumnjivo.
Hvala unapred, ne zamerite mi na pitanju jer sam laik u ovom svetu satova a i nisam imao vremena da pregledam predhodne postove iz ove teme.
S poštovanjem Mikica
Nakit, satovi i dragocenosti : TAG Heuer Link Calibre S - ID 18835858 - Kupujem Prodajem
Mislim..fake
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Po mom misljenju kopija. Za te pare ne moze ni blizu da se uzme cak ni polovan takav sat, a kamoli nov.
Nije mi naravno ovakvo misljenje samo zbog cene, koja je nerealna za taj sat. Pogledaj na internetu slike originala i bice ti jasnije.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Gledajući druge oglase prodavca, pored ovog sata, jasno je da čovek prodaje kopije.
Fake 100%
I kao što kaže kolega RUS, pogledaj na netu ( Chrono24 ili slično) slike, a i cene originalnog sata, biće ti stvarno sve jasno...
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Sto bi naglasavao "lasersku gravuru"....zna se da su kopije.
next year at this time I'll be a millionaire
Lažnjak 100%. Jasnoća fontova loša. Kazaljke, pogotovo 2 manje, nisu ni nalik originalnim. Veoma loš lažnjak, daleko od originala. Na veliku žalost, ima i onih kod kojih se razlike ne uočavaju ovako lako. Počele su vidim i AAA kutije i RRRRRR papiri.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi