Kupuj punter i ako te pita iko,kazi da samo nosis SEIKOpozz!
Kupuj punter i ako te pita iko,kazi da samo nosis SEIKOpozz!
Danas sam u prodavnici satova naišao na casio sat ( 100 evra) ali mi je čudan, piše samo Casio i ispod njega je vektorski nacrtan kao delfin a ispod svega crvenim sitnim slovima piše water resist 200 m, a na deklaraciji 20 bara. Zna li neko od forumaša šta je u pitanju.
Iz serije Casio Duro.
Dobar sat.
Pominjao se često na ovom Forumu-Ukucaj "Duro" u pretraživač
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jeftini ronilacki sat, bio je nesto tipa 80 evra. Kvalitetan, prilicno lep, verujem da bi te lepo sluzio.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Jos mi je u glavi jedan mdv102 koji mi promace... Stvarno lep sat.
Stanje kao da ga je tenk pregazio, a za originalnost sumnja prevelika, da ne pominjem ovu garanciju kod bomara, to je ...šta vi mislite?
Nakit, satovi i dragocenosti : BREITLING CHRONOMAT A13356 sat USA brend - ID 22791543 - Kupujem Prodajem
Veliki pozdrav svima interesuje me ovaj sat: Muški sat PANERAI AUTOMATIC - Nakit i Satovi - Ručni Satovi - Banja Luka - OLX PIK.ba ..treba mi pomoc da li se radi o kopiji ili je original, nigdje na slikama nmg da uocim neki pecat ili neki dokaz da je original..inace se ne razumjem u Panerai satove ali mi se svidja zbog velicine..prodavac mi tvrdi da je original da ima pecat unutar sata na mehanickim djelovima..pa ko mi moze pomoci da mi kaze svoje misljenje znacilo bi mi mnogo,hvala!
Trncic
Dobrodošao.
U vezi sata...Šta ti misliš?
Sat koji inače košta nekoliko hiljada evra čovek prodaje za 75 evra!?
Biva li to?
EDIT- http://www.chrono24.com/en/panerai/p...mod132-new.htm
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala...ma naravno prevara obicna, ne dam svoju festinu nizašta <3
Bookmarks sajtovi