Iako ti fotke nisu dovoljno dobre sat nije original
Slazem se sa kolegom, ni blizu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
i ja sam mislio da nije original al ko pita ne skita covek stavio na oglas i ja ga zovem on kaze original proverio je u beogradu kad mi je posla slike i kad sam ih uporedio sa originalom i kad ste mi vi rekli sve mi je bilo jasno,treba jako paziti pri kupovini,hvala najlepse na odgovorima
Pazi mu tekst "Auto moze da bude i Nemac, Francuz ili Japanac ali sat MORA da bude
Svajcarac ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! "
Kakav idiot!!!
Decko je izuzetno korektan.Znam ga licno i nije nikakav prevarant. Jednostavno se bori da prezivi. Koliko znam kopije ne prodaje. Par puta me je i zvao da pogledam da li je kopija ili ne. To sto je napisao...to je njegove misljenje a nosi Citizena Orcu....toliko o tome...
Ps. Pa ako nekog zanima da li je original ili ne a hoce da ga kupi po toj ceni...zajedno kod casovnicara i skloniti dilemu da li jeste i nije. Ako nije ovde napisati prevarant i tacka
Poslednja ispravka: milan zmaj (23.8.2015. u 9:00)
next year at this time I'll be a millionaire
Pozdrav, danas u Cosmos tržmom centru u Solunu sam video ovakav Glashutte, samo nisu zlatne kazaljke i markeri Sixties < Detail<The 4 Pillars<Collection | Glashütte Original Jel moguće da je cena 380e?
lookic
Video si cenu za repliku ovog sata
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mislio sam da su replike kvarcni satovi koji liče na original, a ovaj je bio mehanički, sa providnom zadnjom stranom. Žao mi je što nisam moga da uslikam.
Jel postoji Glashutte, bez onog Original u imenu?
Čudno mi je da prodaju replike zajedno sa Tag i Tenith od 1000+ eura.
Poslednja ispravka: lookic (4.9.2015. u 7:51)
Hm,pogledaj replike(i cijene) na pik.ba i biće ti malo jasnije šta su sve u stanju da urade.
Bookmarks sajtovi