Jeste i sat je original! Jedino se ne vidi baš u kakvom je stanju.
Jeste i sat je original! Jedino se ne vidi baš u kakvom je stanju.
No time to lose
smešno, čak ni replika već užasna kopija, a još kao ima i pozitivne, nastradaće neko
Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Seamaster professional-automatk! 07.12.2016 - ID 40280074 - KupujemProdajem
He,he, na kopci pise speedmaster
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Sad cu da mu napisem par recenica. Voleo bi da zna da nije original ako ne zna. Ako zna onda je prevrsio svaku meru
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Ja sam mu vec pisao. Da li ti je odgovorio?
Mozda je i original,poznato je da Tag radi sa Japancima.
Nenade, taj Tagov mehanizam na koji aludiraš je inače odličan mehanizam....stvar je što je TH hteo da prećuti bazu na osnovu koje je nastao, inače ništa protiv ne bih imao da imam sat sa tim mehanizmom, taj 1887. čini mi se.
Ovo gore je fejkara, nije stvar da li je dobra Mijota ili Renata baterija, nema vrednost kao sat, više kao fenomen
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Zanimljivo, sat sa istim erijskim brojem je bio dostupan i na ebayu: designer tag heuer chronograph quartz watch professional watch 200 meters cr2111 | eBay
Doduše, kada se potraži CR2111 dobija se mnogo lepši mehanički hronograf, tj. Monza. Na ovom sa slike se vidi da je Kineza koji ga je klepao mrzelo da se potrudi
Nadam se da je bar baterija original
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Čisto sumnjam
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi