Šta mislite o ove dve omege?
GENEVE
CONSTELLATION
Ja mislim da jesu, ali opet voleo bih neko malo upućeniji da iznese svoje mišljenje...
Ova Geneve mi je posebno interesantna...
Šta mislite o ove dve omege?
GENEVE
CONSTELLATION
Ja mislim da jesu, ali opet voleo bih neko malo upućeniji da iznese svoje mišljenje...
Ova Geneve mi je posebno interesantna...
Breitling for Bentley - Limundo.com
Pogledaj mu negativnu koju je dobio za ovaj predmet.
Ili pogledaj mu ovu aukciju koja je aktuelna
http://www.limundo.com/kupovina/Kole...OMATIC/2295248
Ja ne bih kupovao nista osim ako ne pristane da se uradi provera kod ovlascenog servisera ili dilera.
To svakako, ne bih sigurno na slepo dao toliki novac, nego sam mislio ovako na prvu loptu ako se ispostavi da je replika da ni ne licitiram...
Pa ja ne verujem da nisu originali....Ja bih na tvom mestu ako mi se dopadaju satovi licitirao, ali isao na licno pruzimanje. Pozz
meni ovo genijalno - original replika!
link
jole777 kaže:
Sone i Don-e, ove omege su originali, video sam ih. Ova desna je jako dobar model, ali bi je trebalo malo srediti. Inace je kombinacija puno zlato - celik.
Drugo je sto je neko ocekivao original brajtling za 1000 dindzi, pa se razocarao.
Na kraju covek prodao sat kao original
link
Poslednja ispravka: dragon (24.2.2011. u 0:11)
Sjajno, dao je 250 EUR za kopiju koja se prodaje za 30 EUR...Mozda sam i ja trebao da postanem frizer.....za ovce...
To je taj isti nazovi-Corum koji se pre nedelju dana prodavao na južnoj voćki i koji je tada prodat upravo osobi koja se sada našla u ulozi prodavca.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi