Cini mi se da je ovom oglasu ovde mesto
Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Sea Master Professional 300 06.03.2017 - ID 41049273 - KupujemProdajem
Cini mi se da je ovom oglasu ovde mesto
Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Sea Master Professional 300 06.03.2017 - ID 41049273 - KupujemProdajem
@sima
Apsolutno
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Nisam siguran, ali kada sam ukucao oznaku modela u google prvo su mi izašli sajtovi koji pominju fake Seiko satove, pa bi možda valjalo biti oprezan i oko ovog oglasa:
Nakit, satovi i dragocenosti : Seiko muski rucni pozlacen sat 09.03.2017 - ID 43708125 - KupujemProdajem
Možda i nije fejk nego ima aftermarket dial, indijac. Svakako obmana.
U vezi Seika. Tesko da bi neko radio "redial" na satu od par dolara. Bice da je ono drugo u pitanju. Oni koji su videli kineske kopije Komandirskog naci ce nesto zajednicko i sa ovim Seikom. Pogledati malo krunicu i stitnike krunice.
Poslednja ispravka: skydrummer (16.3.2017. u 9:22)
..fejk
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Fejk.
sent from my LV using Gucci
Ko vrata
RN3 Pro via TT
Da li fossil ima replike? Kupila bih sat preko internet prodaje, u pitanju su fossili iz austrije.
Nakit, satovi i dragocenosti : Fossil Nate JR1491 - NOV, muski sat 21.03.2017 - ID 44198807 - KupujemProdajem
Nema originalne slike, nema austrijskog fiskalnog, cena je preko 50% niža od austrijske radnje, a svaki trgovac po definiciji mora da nešto zaradi ukoliko se bavi tim poslom, a ne poklanjanjem.
Ja bih ovo zaobišao u širokom luku, jer besplatan (ili previše jeftin) sir postoji samo u mišolovci.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi