Bomar je ozbiljan prodavac, kupovina kod njih je sigurna. Dobices uz sat kutiju, uputstvo overenu garanciju. Daju mogucnost placanja na rate Intesa Master karticom, bez kamate na 6 meseci. Probaj da ispregovaras za jos malo popusta.
Bomar je ozbiljan prodavac, kupovina kod njih je sigurna. Dobices uz sat kutiju, uputstvo overenu garanciju. Daju mogucnost placanja na rate Intesa Master karticom, bez kamate na 6 meseci. Probaj da ispregovaras za jos malo popusta.
Hvala na odgovorima. Alpinu sam gledao na netu kod njih na sajtu, ima lep za oko 120.000 ali je kvarcni... Ima i jedan automatik ali mi se taj ne dopada.
https://www.zlatara.net/proizvod/alpina-al-525vg4e6/
Otici cu jos tog Fortisa da isprobam i da saberem sve utiske.
Najvise mi se dopao onaj Hamilton, bukvalno na prvu me je odusevio, tako da mislim da ce izbor pasti na njega.
Sto se tice Hamiltona u Bomaru - bez brige. Inace servis za Hamiltone im je u NS.
Kad odes na Hamiltonov sajt i pogledas authorized dealer za Srbiju - to su oni
Poslednja ispravka: eee (8.9.2017. u 12:52)
Kasnim za kolegama
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Juce sam se ponovio, posle dosta razmatranja uzeo sam Hamiltona h64715535, prelep sat, odusevljen sam. Mnogo lepse sat izgleda uzivo nego na slici. Hvala svima na savetima. Bice i koja slika danas u toku dana kad uhvatim vremena da postavim...
Najbitnije da si ti zadovoljan,jer ces ga upravo ti i nositi.Cestitke i u zdravlju ga nosio.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Hvala puno! :-)
Čestitke Gorane! Odličan izbor!
Gorane, čestitke i od mene!
U zdravlju te služio.
Bookmarks sajtovi